banner56

Bağcılar Belediyesi basında da zirvede

Yaptığı sosyal ve kültürel hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren Bağcılar Belediyesi, yazılı ve görsel medyada da belediyecilik haberlerinde ilk sıralarda yerini aldı.

Bağcılar Belediyesi basında da zirvede
 Türkiye’de belediyecilik anlamında birçok ilklere imza atan Bağcılar Belediyesi, geçtiğimiz yıl da basında en çok konuşulanlar arasında yer aldı.



Medya Takip Merkezi’nin 2013 yılı değerlendirmesinde İstanbul’daki 39 ilçe belediyesinin basın performanslarını değerlendirmeye aldı. Hazırlanan raporda yazılı basın, görsel basın ve internet medyası başlıklarına göre belediyelerin kullanılan haberleri değerlendirildi.

Buna göre, 2013 yılında Bağcılar Belediyesi; yerel, ulusal, bölgesel ve dünya basınında toplam 3.966 haberle ilk dörtte yer aldı. Yine aynı yıl belediye başkanları kategorisinde ise Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 2.518 haberle en çok konuşulan başkan sıralamasında dördüncülüğe yükseldi. Medya Takip Merkezi’nin 2013 yılı görsel basın haberlerinde de 2.252 haberle üçüncü sırada yer aldı. Aynı kategoride Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise 1.756 haberle üçüncü oldu.



Ayrıca internet medyasında çıkan haber sayısında da Bağcılar Belediyesi üçüncülüğünü korudu. Şişli Belediyesi 37.609 haberle birinci, Fatih Belediyesi 15.761 haberle ikinci ve Bağcılar Belediyesi 12.614 haber sayısıyla üçüncü sırada yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11