banner56

100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun temeli atıldı

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Yüzyıl Mahallesi Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yanı sıra okul müdürleri ve öğrenciler de katıldı.

100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun temeli atıldı
Bağcılar Belediyesi’nin Yüzyıl Mahallesinde inşa edeceği Yüzyıl Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu ile Spor Salonu’nun temeli atıldı.
Bağcılar Times Haber Merkezi

Tören sırasında bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa edecekleri yedi yüzme havuzundan birisinin daha temelini büyük bir mutluluk içerisinde attıklarını ifade etti. Çağırıcı, ilçede ilkokul ve ortaokulda eğitim gören öğrencilere yönelik projeleri hayata geçirdikleri için de ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade etti. İbni Sina Lisesi öğrencilerinin geçtiğimiz yıl Türkiye’de üniversiteye en fazla öğrenci yerleştiren okul olduğunu ifade eden Çağırıcı, “Bu sebeple temelini atmak için buluştuğumuz bu tesisimizin ayrı bir anlamı var. Öğrenci kardeşlerimize hizmet etmek için toplam 2735 metrekarelik inşaat alanında bir kompleks inşa ediyoruz. Alt katında yüzme havuzu üst katında da kapalı spor salonu olacak. Öğrencilerimiz hem basketbol hem de voleybol oynayabilecek.” dedi.

İlçenin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul İl Özel İdaresi’nin de inşa edecekleri yüzme havuzlarıyla toplam 10 adet kapalı yüzme havuzuna kavuşacağını anlatan Çağırıcı, aynı zamanda her okula da spor salonları yaptıklarını kaydetti. Çağırıcı, “Gençliğe iyi yatırım yaparsak geleceğe daha sağlam adım atabiliriz.” dedi. Çağırıcı, temeli atılan binanın şubat ayında faaliyete geçeceğini de müjdeledi.
AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk de, böyle bir tesisin temelini attıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Bütün Gençlerimiz Yüzme İmkanı Bulacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da hayata geçirilen bu tesislerle gençlerin hayata daha donanımlı ve yeterli hazırlanacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Bağcılar’da yaşayan gençlerimiz yüzmek için başka ilçelere gitmek yerine artık mahallelerindeki salonlarda yüzecekler. Böyle önemli çalışmalar Türkiye ve İstanbul’da gerçekleştirilmektedir. Yeni tesislerin hayata geçirilmesiyle birlikte bütün gençlerimiz yüzme imkanı bulacak. Hayırlı olsun.”
Konuşmaların ardından Başkan Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve Bilal Erdoğan butona basarak tesisin temeline ilk harcı attılar.

Törene ayrıca ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldılar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11