banner56

450 altın genç

Bağcılar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ‘Geleneksel Gençlik Şöleni’ bu yıl da coşkuyla gerçekleştirildi. Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen şölende, birçok dalda başarılı olan 450 öğrenci altınla ödüllendirildi. Ödül törenin ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, bir konser vererek gençlere eğlenceli bir gece yaşattı.

450 altın genç
 Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ‘Gençlik Şöleni’ bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Birçok alanda başarılı olan yüzlerce öğrenci altında ödüllendirildi.

Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’nde yapılan programa İstanbul Valisi H.Avni Mutlu, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ile Harun Karaca, İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.
Ünlü radyocu Hopdedik Ayhan’ın sunuculuğunu yaptığı program, Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri Müzik Grubu, türkülerden oluşan mini bir konserle başladı.

2023 Vizyonuna Hazırlanıyoruz
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, açılış konuşmasında Mevlana’nın ‘Bir neslin geleceğini bir sonraki nesil hazırlar’ sözünü hatırlatarak, “Türkiye son yıllarda dünyada önemli bir yere ulaştı. Bugün atılan adımlarla yarın daha büyük bir ülke olacağız. Gençlerimiz başarısı bunun bir göstergesidir. Çevre ve bayındırlık faaliyetlerini yaparken aynı zamanda sosyal ve kültürel dönüşümü sürdürmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bağcılar 2023 vizyonuna hazırlanıyor. Başarıdan başarıya koşan bu gençlerimizi gönülden kutluyorum” dedi.

Sizler Mis Kokulu Güllersiniz
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise genç, heyecanlı ve coşkulu bir ilçe olan Bağcılar’da, başarının taçlandırıldığı şölende bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Gençlere seslenen Mutlu, “Sizler bu ülkenin gönül bahçesinin mis kokulu güllerisiniz. Gözümüzde ve gönlümüzdeki yeriniz farklı. Bu milletin geleceğisiniz” diyerek ödül alan gençleri tebrik etti.
Ödül töreni önce İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve Harun Karaca’da kısa birer konuşma yaparak başarılı gençlere övgü dolu sözler söylediler.
Konuşmaların ardından sanat, spor ve eğitim alanlarında başarılı olan 450 öğrenciye, derecelerine göre tam, yarım ve çeyrek altın hediye edildi. Ayrıca farklı branşlarda spor faaliyetlerinde bulunan 36 kulübe spor malzemesi verildi.

Kapanışı Ceceli Yaptı
Son yıllarda müzik dünyasında yükselişiyle dikkat çeken ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, sahneye çıkarak en güzel şarkılarını seslendirdi. Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’ni dolduran binlerce genç Ceceli’nin en çok sevilen şarkılarına eşlik etti. Bir saati aşkın sahnede kalan Mustafa Ceceli, gençlerin istek şarkılarını da söyleyerek programını bitirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11