banner56

Genç Kanatlar Kupa Ve Madalyalarla Döndü

Türk Hava Kurumu Bağcılar Şube Başkanlığı Genç Kanatlar olarak girdiği Türkiye Serbest Model Uçak Yarışması’nda takım olarak birinciliği elde etti.

Genç Kanatlar Kupa Ve Madalyalarla Döndü
 Türkiye Serbest Model Uçak Yarışması, 22-24 Ağustos 2015 tarihleri arasında Ankara’da düzenlendi. Yarışmaya 18 kişilik bir ekiple katılan Türk Hava Kurumu Bağcılar Şube Başkanlığı Genç Kanatlar Takımı, P-30 Ferdi 1’inciliği, 2’inciliği ve 3’üncülüğünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 1960 yılından bu yana düzenlenen yarışmaya 10 takımdan 200 yarışmacı katıldı. 22-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen yarışmada Türk Hava Kurumu Bağcılar Şube Başkanlığı Genç Kanatlar Ekibi, takım halinde de şampiyonluğa uzandı.

“SİZE HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”

THK Bağcılar Şubesi Başkan Yardımcısı Davut Direk ve Sayman Aydın Özmen takımla birlikte Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. THK ekibini ağırlayan Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk, gençleri kazandıkları başarılarından dolayı kutladı. Gültürk, “Disiplinli çalışarak kupa ve madalya kazandınız. Bağcılar Belediyesi olarak size desteğimiz her zaman devam edecek.” diye konuştu. Direk ve Özmen de Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, “Bir yıl önce kurulan şubemizin yarışmalara hazırlanmasında ve katılmasında her zaman yanımızda oldu. Bağcılar’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 11:00

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11