banner56

Kadınlar Akademisi İlk Mezunlarını Veriyor

Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Kadınlar Akademisi’nin 2013-2014 Dönemi Mezuniyet Töreni İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Kadınlar Akademisi İlk Mezunlarını Veriyor
Kadınlar Akademisi’nin ilk mezunları olan 287 öğrencinin sertifika alacağı törende İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, “Ailede İlkyardım Eğitimi” konulu konferans verecek.

3 Ocak 2013 tarihinde hizmete açılan Kadınlar Akademisi’ni başarıyla tamamlayan 287 ev hanımı  İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenecek Mezuniyet Töreni’nde sertifikalarını alacaklar.
İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde 08 Mayıs’ta düzenlenecek mezuniyet töreninde İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, “Ailede İlkyardım Eğitimi” konulu bir konferans verecek. Törenin sonunda Kadınlar Akademisi’ni başarıyla tamamlayan ilk mezunlar olan 287 ev hanımına sertifikaları verilecek.

TANINMIŞ İSİMLER KONFERANS VERDİ

Bağcılar Belediyesi tarafından “Bilgi Güçtür, Bilgili Kadın Güçlüdür” sloganıyla hizmete sunulan Kadınlar Akademisi’nin 2013-2014 Faaliyet Dönemi’ne Doç. Dr. Aşkın Asan, Doç. Dr. Esra İşmen Gazioğlu, Şule Yüksel Şenler, Belçika Brüksel Milletvekili Mahinur Özdemir, Dr. Zehra Taşkesenlioğlu, Prof. Dr. Edibe Sözen, Avukat Gülden Sönmez,  Dr. Figen Barlas Es, Sosyolog Nazife Şişman, Dr. Gülsen Ataseven,  Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş, Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve  Dr. İhsan  Aktaş konuk konuşmacı olarak katıldı. Dalında uzman olan isimlerin katıldığı programlarda şu konular ele alındı:
Kadının Statüsünün iyileştirilmesi Yönelik Politikalar, İleşitim Becerileri, Öncü Kadınlar Özel Programı, Avrupa ve Türkiye’de Kadının Temsil Problemi, Potansiyeli Performansa Çevirmek, Medya ve Kadın, Dünya Kadın Hakları İhlalleri, Kadın ve Kimlik, İslam Dünyasında Kadın ve Modernleşme, Sivil Toplum Diyaloğunun Geliştirilmesi, Anne ve İnsan Olarak Kadın, Bilişim Teknolojilerinin Etkin kullanımı ve Hayatımıza Etkileri, Kent ve Kentlilik Bilinci ile Ailede İlkyardım Eğitimi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11