banner56

Dinoterra galasına az kaldı

Hülya Avşar ve Kenan Doğulu'nun seslendirdiği Max Maceraları - Dinoterra çizgi filminin galası heyecanla bekleniyor.

Dinoterra galasına az kaldı
Geçen yıl çocuklar tarafından büyük ilgi gören filmin ikincisi için de İstanbul'daki minikleri sürprizli bir gala bekliyor.

Hülya Avşar ve Kenan Doğulu'yu beyazperdede ilk kez bir araya getiren projenin galası 30 Nisan günü Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşecek. İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin çocuklarıyla birlikte katılacakları galanın Avşar ve Doğulu ile birlikte ev sahipliğini yapacak bir başka yıldızı ise Arya Doğulu olacak. Arya, amcasıyla gerçekleştirdiği ilk seslendirmesinin ardından şimdi de heyecanla birlikte katılacakları galayı bekliyor.

3 Mayıs'ta vizyona girecek Max Maceraları-Dinoterra'da Hülya Avşar, filmin kötü kadın karakteri Kraliçe Felina'ya sesiyle hayat verdi. Başarılı oyunculuğuyla beyazperdede boy gösteren Avşar, ilk kez bir animasyon film seslendirdi. Üstelik sesiyle filmin kötü karakterine hayat verdi. Beyaz Kaplanların kraliçesi olan ve Aslan Max'ın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisi ile Aslan Max'a karşı işbirliği yapan Kraliçe Felina'yı, Hülya Avşar'ın tüm Türkiye tarafından bilinen sesiyle izlemek şaşırtıcı olacak.

Filmin ana kötü karakteri, Aslan Max'ın ezeli düşmanı Gölgelerin Efendisi ise Max Maceraları-Dinoterra'da çocukların en sevdiği şarkıcılar arasında yer alan Kenan Doğulu tarafından seslendirildi. Başarılı şarkıcı, Hülya Avşar'ın seslendirdiği Kraliçe Felina karakteri ile güçlerini birleştirerek, Aslan Max'a karşı savaşacak. Max Maceraları'nın süper kahramanı Aslan Max ise perdeye yine Yekta Kopan'ın sevilen sesiyle çıkacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11