banner56

“Peygamber Efendimizin(S.A.V.) tasarrufları Cebrail Aleyhisselam’ın kontrolündeydi”

Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (s.a.v) tüm davranış ve tasarruflarının Cebrail Aleyhisselam’ın kontrolünde olduğunu söyledi. Prof. Sandıkçı, “Peygamber Efendimiz’in davranışları tüm Müslümanları ilgilendiriyor.” dedi.

“Peygamber Efendimizin(S.A.V.) tasarrufları Cebrail Aleyhisselam’ın kontrolündeydi”

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, Bağcılar Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Hadis Sohbetleri” programında önemli konulara değindi.

İslam dininin iki ayağı olduğunu ifade eden Prof. Sandıkçı, birisinin Kur'an-ı Kerim diğerinin de Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammet’in (s.a.v) hayatı olduğunu vurguladı. Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki programdaki sohbetinde Kur'an-ı Kerim'den ayetler okuyan Sandıkçı, insanlara verilmek istenen mesajları anlattı. Prof. Dr. Sandıkçı, "Kur 'an-ı Kerim'i koruyan yüce Allah(c.c), elbetteki İslam'ın ikinci kaynağı olan Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in hadislerini de korumuştur ve koruyacaktır." dedi.

İslamiyet'in doğru ve iyi anlaşılmasının önemine vurgu yapan Prof. Sandıkçı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (s.a.v) tüm davranış ve tasarruflarının Cebrail Aleyhisselam’ın kontrolünde olduğunu söyledi. Prof. Sandıkçı, “Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) davranışları tüm Müslümanları ilgilendiriyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 09:56

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11