banner56

Ramazan’da bir ilk: İFTAR BİLETİ

Bağcılar Belediyesi Ramazan ayında yeni bir uygulamaya geçerek ihtiyaç sahiplerine iftar bileti vererek en yakın lokantalarda ağırlayacak. dağıtacak. Bu biletle anlaşma yapılan lokantalarda iftarlarını açacaklar. Ramazan boyunca Bağcılar’ın 22 mahallesinde de iftar sofraları kurulacak. Ayrıca Edirne ve Ağrı başta olmak üzere Kazakistan, Almanya Fransa ve Kuzey Kıbrıs’ta da ‘Gönül Sofraları’ adı altında iftar yemeği verilecek.

Ramazan’da bir ilk: İFTAR BİLETİ
Bağcılar Belediyesi, her yıl Ramazan ayında vatandaşların huzurlu bir şekilde iftar açmalarını sağlamak için farklı uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Bu yıl da yine bir ilke imza atan Belediye, iftar çadırını kaldırarak ihtiyaç sahiplerine oturdukları yere yakın anlaşmalı lokantalarda oruçlarını açabilecek.   

Bağcılar Times Haber Merkezi 



Bağcılar Belediyesi, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine iftar bileti dağıtacak. Ailelerin tüm fertlerinin aynı lokantada ağırlanacağı yemeğin kişi başı ücreti 15 TL. 

HUZURLU BİR RAMAZAN AYI

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu Ramazan’da yeni bir uygulamayla ihtiyaç sahiplerini iftarda lokantalarda ağırlayacaklarını söyleyerek;  “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız oturdukları yere yakın lokantalarda iftar biletiyle ailece oruçlarını açacaklar.  Arzu ettikleri yemekleri yiyebilecekler.  Ben bu uygulamanın yaygınlaşacağını umuyorum. Amacımız kimsenin rencide olmadan huzurlu ve mutlu bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak. Komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmek adına 22 mahallede de iftar sofraları kuracağız” diye konuştu. Başkan Çağırıcı, ayrıca Edirne ve Ağrı başta olmak üzere Kazakistan, Almanya, Fransa ve Kuzey Kıbrıs’ta da ‘Gönül Sofraları’ adı altında iftar yemeği vereceklerini sözlerine ekledi.

Bağcılar Meydanın’da düzenlenecek olan etkinliklerde de akademisyenler, yazarlar ve tanınmış radyocuların konuk olacağı programlar gerçekleştirilecek. Etkinliklere katılanlar Sky park, çocuk oyun grubu, Dil Kafe, Planetaryum ve 8 D sinemadan da faydalanabilecekler. 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 15:17

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11