banner56

Çalıştılar, başardılar ve hakkettiler

Bağcılar Belediyesi’nin ilçedeki eğitim ve öğretimin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği başarılı öğrencilerin katıldığı Yaz Gençlik Kampı İzmit Kefken’de düzenlendi.

Çalıştılar, başardılar ve hakkettiler

Bağcılarlı başarılı 1250 öğrenci Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Gençlik Kampı’na katılarak keyifli günler geçirdiler. Orman yürüyüşü de gerçekleştiren öğrenciler uzman öğretmenler eşliğinde denizde yüzdüler. Öğrenciler ayrıca futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi spor aktivitelerine de katıldılar.

Bağcılar Times  Haber Merkezi

EĞİTİM HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Bağcılar’da eğitime her zaman önem verdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitim seviyesinin yükselmesi amacıyla da projeler hazırladıklarını ifade etti. Öğrencilerin derslerine daha iyi çalışmaları için motive amaçla kamplar düzenlediklerini belirten Başkan Çağırıcı şunları söyledi: “Öğrencilerimizin okul dışındaki vakitlerini çok iyi değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Bu sebeple Yaz Gençlik Kampı, Yaz Spor Okulları ve İzci Kampları düzenliyoruz.

Öğrencilerimiz bu aktivitelere katılarak hoşça vakit geçiriyorlar ve faydalı aktivitelere katılıyorlar. Eğitime her zaman öncelik veriyoruz. Öğrencilerimiz inşa ettiğimiz yüzme havuzlarından ücretsiz olarak

faydalanıyorlar. Bağcılar Meydan’da 8D sinema ve planetaryum ile İngilizce ve Arapça dillerinin pratik yapılması amacıyla da Dil Evi’ni hizmete sunduk. Öğrencilerimizin hizmete sunduğumuz tesislerimizden yeterince faydalanmasını istiyoruz. Gençlerimize yönelik projelerimiz devam edecek.” 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 00:31

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11