banner56

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelini 9 Şubat’ta atacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 9 Şubat’ta Mecidiyeköy- Mahmutbey metrosunun temelini atacakları müjdesini verdi.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelini 9 Şubat’ta atacağız
 Ak Parti Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yapıldı. Açılışta bir konuşma yapan Kadir Topbaş, İstanbul gibi bir şehre iki dönem belediye başkanı olmanın, ilk defa kendisine nasip olduğunu belirterek, "30 Mart esasında istikrar demek, ülkenin geleceği demek, yarınlarımız demek. Evlatlarımızın geleceği demek olan 30 Mart çok farklı. Ne senaryolar olduğunu görmektesiniz" diye konuştu.


“Taşranın Ayak Sesleri” Dediler

Üçüncü dönem için partisinin yine kendisini uygun gördüğünü ve hizmete talip olduklarını ifade eden Topbaş, şunları söyledi:
"Partimiz kurulurken, 'Taşranın, Anadolu'nun ayak sesleri' dediler. Partimizin gelişinden endişe ettiler. Çünkü ezber bozuluyor, oyun bozuluyordu. Şimdi değişik değişik oyunlar sergilemek istiyorlar ama sonuç alamayacaklarına inanıyorum. Çünkü her şeyden önce biz milletimize, size güveniyoruz."
9 Şubat'ta Beşiktaş'a kadar uzanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelini atacakları müjdesini veren Başkan Topbaş, "Yani Bağcılar'da yaşayan kardeşlerim olan sizler bir metro hattına daha kavuşuyorsunuz" dedi. Tramvayın dışında üçüncü hattın geleceğini de ifade eden Topbaş, "Buradan metroya bindiğiniz zaman Beşiktaş'a, Kabataş'a kadar gidebileceksiniz. Taksim'e gidebileceksiniz. İnşallah Kirazlı'dan Bakırköy İDO iskelesine de bir metroprojemiz var. Onun da ihale aşamasına gelindi" dedi.
Topbaş, daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi



Teşekkür Ediyorum


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da konuşmasında ilçenin son yıllarda büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini belirterek, “İlçemizi birlikte yönetmek adına en güzel örnekleri sergiliyoruz. Bu vesile ile hemşehrilerime bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Bağcılar’ın önemli bir gelişim trendi gösterdiğini de vurgulayan Çağırıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a ilçeye yaptıkları hizmetler ve projelerin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Başkan Topbaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk birlikte AK Parti Güneşli Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdiler. Açılışa çok sayıda Bağcılarlı katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11