banner56

Bağcılar’da Bayramlaşma Töreni Eskileri Aratmadı

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi. Eski bayramları aratmayan coşku dolu anların yaşandığı törende vatandaşlar tek tek bayramlaştı. Davetlilere yiyecek ikram edilirken çocuklara da oyuncak dağıtıldı.

Bağcılar’da Bayramlaşma Töreni Eskileri Aratmadı
 Bağcılar’da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda gerçekleştirilen programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Mürteza Zengin, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Müftüsü Musa Uzun, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“PAYLAŞIMIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİN YAŞANDIĞI YERDİR BAĞCILAR”

Etkinlikte konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar ailesi olarak Kurban Bayramı’nı kazasız belasız geçiriyoruz. Rabbim nice nice güzel ve huzurlu bayramlar nasip eylesin inşallah. Komşusuyla, ihtiyaç sahibiyle paylaşımın da en güzel örneklerinin yaşandığı yerdir Bağcılar. Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim inşallah birlik içerisinde bayramlara kavuştursun” dedi.

AK Parti milletvekili Mürteza Zengin konuşmasında “Allah (c.c) birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Nice bayramlarda buluşmak üzere hepinizi Allah’a (c.c) emanet ediyorum” dedi.

Konuşmasında “Allah’a (c.c) şükürler olsun ki bu zorlu zamanda onurlu bir bayram yaşıyoruz” diyen AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılarlıların bayramını kutladı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Salih Avcı da muhtarlar adına söz aldı. Konuşmasında askerde yaşadığı bir bayram anısını paylaşan Avcı, “Bayramların değerini bilelim. O günlerdeki gibi birlik ve beraberlik içerisinde kutlayalım” dedi.

“ÇOCUKLARA HEDİYE OLARAK OYUNCAK DAĞITILDI”

Katılımcılara, ikram edilen yemeğin ardından ilçe müftüsü Musa Uzun dua etti. Programın sonunda yöneticisinden memuruna, vatandaşından siyasetçisine kadar bütün katılımcılar birbirine tek tek sarılıp bayramlaştı.

Törende çocuklara da hediye olarak oyuncak dağıtıldı.  

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 11:04

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11