banner56

Jolly Joker'de bu hafta

İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Jolly Joker'de bu hafta kimler sahne alacak?

Jolly Joker'de bu hafta
17 Ekim Çarşamba Güntaç Özdemir

'Benimle Yan' adlı albümüyle dinleyiciyle buluşan Güntaç Özdemir 17 Ekim akşamı Jolly Joker İstanbul'da. Sahne deneyimi, yüksek enerjisi ve edebiyatla müziği buluşturan ayrıksı yönüyle Özdemir pop, caz, rock, soul gibi türleri harmanlayarak, kendi müziğini ortaya çıkarıyor. Sözleri ve besteleri kendisine ait 11 şarkıdan oluşan albüm samimi bir davet niteliğinde. Albümde yer alan şarkılar 'Benimle Yan', 'İstanbul', 'Azrail', 'Abrakadabra', 'Ecel','Yine Gelir', 'Öpüşelim Tanışalım', 'Elizabeth', 'Ben Tek', 'Biraz Daha', 'Aşk İçin'. Güntaç Doğan çarşamba akşamı Jolly Joker sahnesinde olacak.

18 Ekim Perşembe Aytaç Doğan


Aytaç Doğan ilk solo albümü 'Deva' ile Jolly Joker İstanbul sahnesinde.
Doğan, müzik hayatına büyük babasının eve getirdiği kanun ile başlar, sonraki yıllarda kanunuyla çeşitli proje ve bir çok dünya sanatçısıyla Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın her yerinde festivallerde sanatını icra eder.
Binlerce albümde kayıtlarda bulunur, bir çok ortak projede yer alır. Müzik arkadaşları Hüsnü Şenlendirici ve İsmail Tunçbilek ile Taksim Trio albümüne imza atan Aytaç Doğan ilk solo albümü 'Deva' ile 18 Ekim 2012 İstanbul Jolly Joker sahnesinde.

19 Ekim Cuma Gökhan Türkmen


Genç sanatçı Gökhan Türkmen'in yıldızı "Büyük İnsan" şarkısının Youtube'ta 5 milyon kişi tarafından dinlenmesiyle parladı. "Dön" ve "Efkarlıyım" şarkılarının da beğeni alması üzerine ilk albümü "Biraz Ayrılık"ı yayınladı. Türkmen sevilen parçaları ile Jolly Joker İstanbul sahnesinde yer alacak.

20 Ekim Cumartesi ATHENA

Athena, yeni albümden taptaze parçalar ve sevilen hitleriyle Jolly Joker İstanbul'a damgasını vuracak.
Ska, punk ve garage müziğin Türkiye'deki en başarılı ve en köklü temsilcilerinden Athena, 1993 yılında yayınladıkları ilk albümleri One Last Breathe ile dikkatleri üzerine çekti. 1998 yılında yayınladıkları Holigan ile yeni bir akımın başlangıcına damga vuran Athena, bu albümle ülke çapında büyük ses getirdi. 1987 yılında kurulduğu ilk günden günümüze kadar 8 albüm sığdıran, Eurovision'da ülkemizi başarıyla temsil eden grup 20 Ekim Cumartesi akşamı Jolly Joker İstanbul'da olacak. Son olarak 2010 yılında Pasaj Müzik etiketiyle piyasa sürdükleri"Pis" ve Frank Sinatra'nın klasikleşmiş şarkısı My Way'i yeniden yorumladıkları "Ben Böyleyim" ile kulakların pasını gideren Athena sizleri bekliyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11