banner56

Emniyet Önünde Cinayete 3 Gözaltı

Bağcılar'da geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen iki market sahibi arasında yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından yakalanan şüphelinin emniyet binası önünde bekleyen yakınlarına yapılan silahlı saldırı olayıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Önünde Cinayete 3 Gözaltı
Bağcılar'da geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen iki market sahibi arasında yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından yakalanan şüphelinin emniyet binası önünde bekleyen yakınlarına yapılan silahlı saldırı olayıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin intikam için otomobil içinde bekleyen şüphelinin yakınlarına rastgele ateş sonucu bir kişi ölmüş bir kişide yaralanmıştı. Şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi'nde 14 Mayıs 2014 tarihinde iki market sahibi arasında müşteri kapma meselesinden dolayı kavga çıktı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Zafer Eren ölürken, diğer market sahibi Fikret Tutum ise yaralanmıştı. Olayın ardından polis, olaya karışan şüphelileri gözaltına alarak Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Şüphelilerin yakınları ise bu Sabah bilgi almak için 59 UL 210 plakalı araçlarıyla emniyete gitti. 16 Mayıs tarihinde Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği önüne gelen Hüseyin Tutum ve Yüksel Şeneroğlu araçlarında beklemeye başladı. Bu sırada henüz plakası alınamayan bir otomobille gelen ve bir gün önceki kavga sırasında ölen Zafer Eren'in yakınları olduğu öne sürülen kişi ya da kişiler, Hüseyin Tutum ile Yüksel Şeneroğlu'na ateş açtı. Saldırganlar otomobille ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayda Yüksel Şeneroğlu hayatını kaybederken Hüseyin Tutum ağır yaralandı.

Bu saldırı ile ilgili yapılan polis soruşturmasında saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Silivri ve İstanbul'da yapılan operasyonda yakalanan R.E.(24), F.E.(25) ile A.E.(33) cinayet büro amirliğinde sorgulandı. Şüphelilerin saldırıyla bir ilgilerinin bulunmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler mahkemeye sevk edildiler.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü olaya karışan diğer kişilerinde yakalanması için operasyonların aralıksız sürdüğünü belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 14:38

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11