banner56

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar’da Spor Salonunu Telekonferansla Hizmete Açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar’da Akyiğit Ortaokulu’na yapılan spor salonunun açılışını telekonferans bağlantısıyla gerçekleştirdi. Öğrencilere seslenen Erdoğan, “Biz böyle spor salonları görmedik. Buraları iyi değerlendirin” dedi. Çok amaçlı salonda basketboldan masa tenisine kadar çok sayıda spor imkanı bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar’da Spor Salonunu Telekonferansla Hizmete Açtı
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, İstanbul'da yapımı tamamlanan 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış törenine katıldı. Projede yer alan Bağcılar Akyiğit Ortaokulu Spor salonunun açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından telekonferansla bağlanarak gerçekleştirildi. Açılış programına AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Musa Uzun, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Biz böyle spor salonları görmedik”

Toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yapacağımız daha çok iş var farkındayız, müfredatı, ders kitaplarını, eğitim öğretim yöntemlerini modern bir anlayışla yeniden düzenliyoruz. Şimdi siz bu muhteşem spor salonlarında inşallah beden eğitimi derslerinizi yapacak ve rekabet edebileceksiniz " dedi.

Konuşmasının ardından Bağcılar Akyiğit Ortaokulu’na telekonferansla bağlanan Erdoğan, önce salonun açılışını gerçekleştirdi sonra da basketbol oynayan çocukları izledi. Öğrencilere seslenen Erdoğan, “Biz böyle spor salonları görmedik. Hem de çok amaçlı bir salon. Buraları iyi değerlendireceksiniz. Boş zamanlarda buralardan istifade etmenin faydası var” dedi.

“Bu halk size minnettardır”

Milletvekili Kıyıklık da “Sayın Cumhurbaşkanım Bağcılar halkının, öğrencilerimizin sizin şahsınızda, Milli Eğitim Bakanı’na, Valimize ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza selamlarını ve saygılarını sunuyoruz. Bu halk size minnettardır. Yaptıklarınızdan dolayı size teşekkürlerini sunuyorlar. Şu anda 5 okul ve 3 tane de spor salonunu açmak üzereyiz. Halkımıza hayrı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Çağırıcı ise şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde ilçemize eğitim alanında katkıda bulunan bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz spor salonlarını en iyi şekilde değerlendireceğine ve başarılara imza atacağına inanıyorum”

Spor salonunda neler var?

495 metrekare kullanım alanı olan Akyiğit Ortaokulu Spor Salonu iki kattan oluşuyor. Çok amaçlı spor salonunda basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, satranç, ve dart oynanabilecek. Ayrıca salonda 3 soyunma odası ve 1 eğitim odası da bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 10:50

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11