banner56

BAŞBAKAN YILDIRIM: “BAĞCILAR BİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMADI”

Başbakan Binali Yıldırım, Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen mitingde Bağcılar’ın Türkiye’nin bir özeti olduğunu belirterek, ilçenin özellikle son yıllarda büyük bir gelişme gösterdiğini vurguladı ve hizmetlerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve milletvekillerine teşekkür etti.

BAŞBAKAN YILDIRIM: “BAĞCILAR BİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMADI”
 24 Haziran seçimleri öncesinde Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen mitinge katılan Başbakan Binali Yıldırım, binlerce ilçe sakinine hitap etti.

Konuşmasına Bağcılar’ın Türkiye’nin özeti olduğunu ifade ederek başlayan Yıldırım, “Bu coşku ve heyecanın bize büyük sorumluluk getirdiğini biliyoruz. Bu sorumluluğu 15 yıldır Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte üzerimizde taşıyoruz. Türkiye’nin aydınlık yarınları için birlikte yürüyoruz. Birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz için ‘durmak yok yola devam’, diyoruz. Güçlü Türkiye için ‘durmak yok yola devam’ diyoruz” diye konuştu.

“SORUNLARI TORUNLARIMIZA BIRAKMIYORUZ”

Türkiye’nin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için gece- gündüz çalıştıklarının altını çizen Yıldırım, Bağcılarlılardan büyük destek gördüklerini belirtti. Bağcılar’ın her zaman ahde vefasını gösterdiğini de kaydeden Yıldırım, 2013 yılından itibaren gezi olaylarında, ardından 17- 25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kendilerini asla yalnız bırakmadığını hatırlattı. 15 yıl boyunca ülkenin dağ gibi hizmetlere kavuştuğunu da vurgulayan Yıldırım, AK Parti’nin sorunları torunlarına bırakmadığını söyledi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, İstanbul Ankara Hızlı Tren, 3. Havalimanı, Marmaray, Avrasya Geçidi gibi projeleri hizmete sunduklarını hatırlatan Yıldırım, Kanal İstanbul ile Çanakkale 1915 Köprüsü’nün de dünyanın en önemli projeleri arasında yer aldığını vurguladı.  Türkiye’nin ordusu ve polisiyle teröre büyük darbe vurduğunu da kaydeden Yıldırım, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında büyük bir başarı elde edildiğini ve terör yuvalarına Türk bayrağı dikildiğini sözlerine ekledi.  Yıldırım, konuşmasının sonunda ise ilçeye büyük hizmetler sunan İBB Başkanı Mevlut Uysal, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile milletvekillerine teşekkür etti.

“DONDURMA İKRAM ETTİ”

Bu arada Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte Çarşı Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ile sohbet eden Yıldırım daha sonra bir dondurmacının tezgahının başına geçerek ilçe sakinlerine dondurma ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 11:45

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11