banner56

Laf üretmiyor, icraat yapıyoruz

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ocak ayı başından bu yana yürüttüğü seçim çalışmalarına devam ediyor. Üç ay boyunca ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri ziyaret eden Başkan Lokman Çağırıcı, gördüğü ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

Laf üretmiyor, icraat yapıyoruz
 AK Parti Bağcılar Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstanbul’un en büyük ilçesi unvanını elinde bulunduran Bağcılar’daki tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Lokman Çağırıcı gördüğü ilgiden dolayı oldukça memnun.
Çalışmalarını, ‘Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için’ sürdürdüklerini ifade eden Başkan Lokman Çağırıcı, “Ocak ayından bu yana ilçemizdeki dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalarımızı, hizmetlerimizi birebir anlatma imkanı bulduk. Hemşehrilerimizden gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutluyum.” dedi.



Halkımız herşeyin farkında

Yaklaşık 80 gündür seçim çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Çağırıcı, “AK Parti İlçe Başkanımız İsmet Öztürk ve meclis üyelerimizle esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Bağcılar’a kazandırdığımız eserler ortada. Bu işler lafla değil, icraatla oluyor. Ayrıca bu seçimin diğer seçimlere göre neden daha önemli olduğunu gerekçeleriyle anlatıyoruz. Şu ana kadar gittiğimiz yerlerde, yaptığımız konuşmalarımıza hiçbir olumsuz tepki gelmedi. Halkımız her şeyin farkında. Çünkü doğru bir tanedir. 30 Mart Pazar günü akşamı alınacak sonuçlar bizim haklılığımızı ortaya çıkartacaktır inşallah” diye konuştu.



27 bölgede seçim irtibat bürosu kurduk

Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise seçim çalışmalarına en erken başlayan ilçe olduklarını ifade ederek, “22 mahallesi bulunan Bağcılar’a tam 27 seçim irtibat bürosu kurduk. Bu seçim irtibat bürolarından bir tanesi sadece engelli ve yaşlılara hizmet verecek. Oy kullanmada sıkıntı çekenlere bu büromuz gerekli hizmeti veriyor. Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı ile Bağcılar’da gezmediğimiz mahalle sokak kalmadı. Sivil toplum kuruluşları ile derneklerle onlarca toplantı yaptık. Binlerce kişiyle görüştük. Acil sorunları olanlara kısa sürede çözüm üretmeye çalıştık. Farklı fikirler edindik. Halkımızın bize olan yoğun ilgisi bizleri daha çok çalışmaya yönlendiriyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11