banner56

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Geleceğe Hazırlanıyor

Bağcılar Belediyesi, korunmaya muhtaç çocukların barındığı Çocuk Evleri’nin sayısının arttırılması amacıyla düzenlenen programa ev sahipliği yaptı.

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Geleceğe Hazırlanıyor
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’nin katkılarıyla Bağcılar’da hizmete sunulan merkezlerde barınan çocuklar yararına düzenlenen program, Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda gerçekleştirildi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Programdaki konuşmasına “Biz, babası hayatta iken çocuklar babasız kalmasın, annelerinin varlığında annesizliği yaşamasın istiyoruz” diyerek başlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu yönde 22 yılda önemli adımlar attıklarını ifade etti. Tüm kurum ve kuruluşlar ile hayırsever işadamlarının da katkısıyla yardıma muhtaç hemşehrilerine yardım eli uzattıklarını belirten Çağırıcı, şöyle konuştu: “Bağcılar ailesi olarak beraberlik ve dayanışma örneği sergiliyoruz. Belediye olarak birçok sosyal sorumluluk projesinde ilklere imza attık. Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’nin çalışmalarına destek olarak, çocuklarımızın tüm belediye imkanlarından faydalanmasını arzu ediyoruz, desteklerimiz artarak devam edecektir . “

Bağcılardaki korunmaya muhtaç çocukların kaldığı Çocuk Evi’nin sayısını arttırmak amacıyla düzenlenen programa Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, AK Parti eski Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Komisyon Başkanı Ayşegül Güreldi, Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği İlçe Komisyon Başkanı Ebru Yekeler, Yazar Vehbi Vakkasoğlu ile yardımsever işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 14:29

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11