banner56

“Bağcılar’dan 3. Havalimanı’na Metroyla Ulaşım Sağlanacak”

15 Temmuz Mahallesi’ndeki Halk Meclisi Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, devam eden metro çalışmalarıyla ilgili sevindiren haberler verdi. Her mahalleye birden fazla metro istasyonu açılacağını belirten Başkan Çağırıcı, “3. Havalimanı’na ve İstanbul’daki tüm metrolara ulaşabilecek entegre metroya önümüzdeki yıl kavuşacağız” dedi.

“Bağcılar’dan 3. Havalimanı’na Metroyla Ulaşım Sağlanacak”
 Bağcılar’da yöneticilerle ilçe sakinlerinin buluştuğu demokrasinin en güzel örneği olan Halk Meclisi’nin son toplantısı 15 Temmuz Mahallesi’nde gerçekleşti. Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen program büyük ilgi gördü.

Açılış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitimden kentsel dönüşüme kadar mahallede yapılacak projeleri anlattı. Çağırıcı, Gülbahar Caddesi üzerinde Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ile ikinci yüzme havuzunun inşaatına yakında başlanacağını belirtti.

Bağcılarda her mahallemizde birden fazla metro istasyonu olacak”

Konuşmasının devamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü metro çalışmalarıyla ilgili olarak sevindirici bir haber veren Çağırıcı, “15 Temmuz Mahallemize verilen en güzel hizmetlerimizin başında metro geliyor. İnşallah 3. Havalimanına ve tüm metrolara ulaşabilecek entegre metroya önümüzdeki yıl kavuşmuş olacağız. Bağcılar’da her mahallemizde birden fazla metro istasyonu olacak. İlçemize verdiği katkılarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal’a teşekkür ediyorum” dedi. Programda vatandaşların şikayet ve isteklerini dinleyen yöneticiler, sorunlara sıcağı sıcağına toplantıda çözüm buldu.

Halk Meclisi’ne AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkanı yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İGDAŞ ve BEDAŞ temsilcileri, 15 Temmuz Mahallesi Muhtarı Orhan Demir ve mahalle sakinleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 11:14

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11