banner56

Sinan ve Gülsüm Gökçe Mutluluğa Evet Dedi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çığırıcı aynı anda bir çok rolü birden üstlendi. Damadın Babası, gelinin kayınbabası ve nikahı kıyan belediye başkanı olarak en zor görevlerinden birisini büyük oğlu Sinan’ın düğününde yaptı.

Sinan ve Gülsüm Gökçe Mutluluğa Evet Dedi
 Nikahı Damadın,Babası,Gelinin Kayınbabası olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Kıydı 

Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı başkan olduğu sürece binlerce nikah kıydı. Ancak en zor ve en mühim nikahını büyük oğlu Sinan’ın nikahını kıyarken yaşadı. Başkan Çağırıcı nikahı kıyarken gelini Gülsüm Gökçe  Koçak’ın yavaş bir ses tonu ile evet demesine karşın kızım burada eveti kısık ses ile söyleyen gelinler evde zorluk yaşayabilirler biraz daha gür bir ses ile evet de tavsiyesinde bulundu.

Nikahın şahitleri ise tanınmış kişilerden oluştu    

Gülsüm Gökçe  Koçak  ve  Sinan Çağırıcı’ nın nikah şahitleri, eski başbakanlardan  Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu,Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli, Eski bakan Ak Parti  Milletvekili  İdris  Güllüce, Ak Parti İstanbul İl başkanı Dr.Selim Temurci, Ak Parti İstanbul Milletvekili Kurucu Bağcılar Belediye başkanı Feyzullah Kıyıklık, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun valisi  Hasan Karahan ‘dan oluştu.

Damadın Babası Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı Şunları söyledi

Resmi şahitlerimiz ve diğer şahitlerimiz bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için  hepsine her iki aile adına teşekkür ederim. Dört  erkek evladı babası olarak  bugün  ilk oğlumuz Sinan’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah herkese evladının mürüvvetini görmeyi nasip etsin temennisinde bulunduktan sonra şahitlerin  duygu ve düşüncelerini ifade etmesi için mikrofon uzattı.

Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu ben kendimi gelinin tarafını olarak  kabul ediyorum. Allah  genç evlatlarımıza her iki cihanda da mutluluklar nasip etsin dedi.

İdris Güllüce, ise bugün burada nikahlarına şahit olduğumuz her iki genç evladımıza mutluluklar dilerim dedi.

Ak Parti İstanbul İl başkanı Dr.Selim Temurci ise , bu genç çiftlerimizin 15 Temmuz’da olduğu gibi vatanına sahip çıkan evlatlar yetiştirmesini dilerim dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                      

Feyzullah Kıyıklı ise İnşallah bu ülkede bir daha 15 Temmuz olmaz diyerek gençlere mutluluklar diledi.

Ordu Valisi ise ben Bağcılar’da kaymakam iken Sinan Çok küçük idi bugün damat oldu. Allah mesut ve bahtiyar etsin dedi.

Giresun  valisi Hasan Karahan ise  genç çiftleri Giresun’ da tatil yapmaya davet ederek mutluluklar diledi.

Gelinin babası Abdullah ve annesi Semray Koçak ‘da bütün davetlilere mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

Damadın Babası ve Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı ve eşi Emine Çağırıcı bütün misafirleri kapıda karşıladı ve kapıda uğurlayarak iyi bir misafirperverlik örneği sergilediler.

Nikahın hayırlı ve uğurlu olmasını için İstanbul Müftüsü Prof.Dr. Rahmi Yaran’ın duasından sonra  takı töreni başladı.

Kaynak :İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 00:05

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11