banner56

MİNİKLER KEP ATTI

Bağcılar Belediyesi Çocuk Bakım Evi’nde eğitim alan 6 yaşındaki 23 minik öğrenci sembolik diplomalarına kavuştu. Diploma Töreni sırasında halk oyunlarından örnekler sunan minikler, 7 Bölge 7 Renk Etkinliği’nde sergiledikleri yetenekleriyle takdir topladılar. Minik öğrenciler diplomalarını alır almaz keplerini havaya attı.

MİNİKLER KEP ATTI
 ağcılar Belediyesi Çocuk Bakım Evi’nden mezun olan 23 çocuk sembolik diplomalarına kavuştu. Minikler, tören sırasında sundukları etkinlikle büyüklerinin takdirini topladı.

Bağcılar Belediyesi Çocuk Bakım Evi ayrı bir heyecan yaşadı. 4 ile 6 yaş arasındaki çocukların eğitim gördüğü Çocuk Bakım Evi’nde düzenlenen Diploma Töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törende minikler, yeteneklerini sergiledi. Yöresel kıyafetler giyinen minikler aralarında Kafkas Halk Oyunları’nın da bulunduğu ülkemizin zengin kültürünü barındıran halk oyunlarından örnekler sundular. Minikler ilerleyen dakikalarda sundukları “Kuzey Kafkas”, “Memleket Bizim” ve “Kümesteki Sesler Etkinliği” ile de alkış topladılar.

“BÜYÜKLERİNİN TAKDİRİNİ TOPLADILAR”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “7 Bölge 7 Renk” adlı etkinliğinde bulunan minikleri tebrik etti. Tören sonunda Başkan Çağırıcı, 23 öğrenciye sembolik diplomalarını verdi. Minikleri sevinçli günlerinde anneleri ile öğretmenleri de yalnız bırakmadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 08:44

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11