banner56

Hasan Nail Canat Kültür Merkezi Ve Bilgi Evi Tamamlandı

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen ve değişik mimarisiyle dikkat çeken Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi, ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu. Değişik branşlarda ders verilen tesiste ayrıca konferans salonu, kütüphane ve spor salonu gibi çok yönlü hizmet birimleri de yer alıyor.

 Hasan Nail Canat Kültür Merkezi Ve Bilgi Evi Tamamlandı
 Bilgi evleri, kültür merkezleri ile sosyal ve kültürel aktivitelerin merkezi haline gelen Bağcılar’a bir yeni tesis daha kazandırıldı. İnşaatı tamamlanan ve merhum şair, yazar ve tiyatrocu Hasan Nail Canat’ın adını taşıyan Bilgi Evi ve Kültür Merkezi hizmete sunuldu.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Evren Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak’ta bulunan merkez 3 bin 985 metrekarelik bir peyzaj alanına ve 410 metrekarelik oturuma sahip. İçerisinde konferans salonu, kütüphane, spor salonu ve dersliklerin bulunduğu tesiste çok yönlü aktivitelerde bulunulabilecek hobi odaları da bulunuyor.

“HEMŞEHRİLERİMEN LAYIK OLDUKLARI HİZMETİ SUNUYORUZ”

İlçeyi sosyal yaşam alanlarıyla donattıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi’ni hizmete sunmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Tesisin hemşehrilerinin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağının altını çizen Çağırıcı, “ Konferans salonu ve Büyük bir peyzaj alanı ile değişik kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bilgi Evi de çocuklarımızın okul dışında kalan vakitlerinde değişik branşlarda kabiliyetlerini geliştirecekleri yer olarak hizmet veriyor. Hemşehrilerim her şeyin en iyisine layık. Bu bilinçle çalışarak hizmetin en kalitelisini en hızlı şekilde sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 10:53

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11