banner56

Çek Cumhuriyeti’nden Madalyalarla Döneceğiz

Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takıımı’nın Bağcılarlı başarılı sporcuları Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan Uluslararası Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası’na sıkı şekilde hazırlanıyor. Hazırlıklarını spor tesislerinde sürdüren sporcular, “Ülkemize yine madalyalarla döneceğiz.” diye konuştular.

Çek Cumhuriyeti’nden Madalyalarla Döneceğiz
 Uluslararası Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası, 26 Ağustos tarihinde Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek. Milli takıma yıllardır başarıyla hizmet veren Bağcılarlı atletler Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci ve Hamza Doğan şampiyonaya her gün yaptıkları çift antrenmanla hazırlanıyor.

Yurt içinde ve yurt dışında katıldıkları yarışlarda altın madalyalar kazanan engelli sporcular Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci ve Hamza Doğan Milli Takımımızı Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda temsil edecek. Yarışlarda Hamide Kurt ile Zübeyde Süpürgeci tekerlekli sandalye koşu branşında, Hamza Doğan ise gülle ve cirit atma dalında ter dökecek. Milli Takımın Kafile Başkanlığını ise Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci yapacak.

“ONLARLA GURUR DUYUYORUZ”

Bağcılar’da engelli ve engelsiz herkesin spora ilgi duyması için projeler hazırlayıp hizmete sunduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İlçemizde sporun hak ettiği yere gelmesi için çalışıyoruz. Amatör spor kulüplerimize malzeme yardımında bulunuyoruz. Engelli sporcularımıza da  her türlü desteği veriyoruz. Onlar da katıldıkları müsabakalardan madalyalarla dönüyorlar. Geçtiğimiz yıllarda İtalya ve Hollanda’da düzenlenen atletizm yarışmalarından da madalyalar elde ederek döndüler. İnşallah Çek Cumhuriyeti’nden de müjdeli haberler alacağız. Onlara desteğimiz her zaman devam edecek. Onlarla gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Milli sporcular Çek Cumhuriyeti’nin ardından Ekim ayında Katar’da düzenlenecek Bedensel Engelliler Dünya Atletizm Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil edecek. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 11:26

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11