banner56

Sandığa Sahip Çıkıyoruz Programı

Ak Parti genel merkezi tarafından organize edilen “SANDIĞA SAHİP ÇIKIYORUZ” programı, Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere 9 kişilik Sandık Yönetim Kurullarının oluşturularak aktif hale getirilmesi amacıyla 7 Mart 2015 Cumartesi günü tüm Türkiye’de aynı anda olmak üzere Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı tarafından da gerçekleştirildi.

Sandığa Sahip Çıkıyoruz Programı
 Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK’ ün başkanlığında Sandık Yönetim Kurulu üyeleri mahallelerde belirlenen adreslerde tüm Türkiye ile aynı anda olmak üzere bir araya geldi. Sandık Yönetim Kurulu üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantılara İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK ve İl yönetim kurulu üyesi Hamide MERCAN iştirak etti.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Sandık yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatı ile bir araya gelen İsmet ÖZTÜRK sandık yönetim kurulu üyelerine görevleri,çalışmaları ve sistemin işleyişi hakkında kısa bilgiler verdi.” Sandığa sahip çıkıyoruz” programlarının tekrarlanacağını da belirten ÖZTÜRK, yapmış olduğu konuşmada “Yeni Türkiye” ve “Yeni Anayasa” hedefini gerçekleştirmek için ilk olarak, daha önce yapılan 9 seçimin finali niteliğindeki 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem milletvekili seçimlerinden Ak Partinin zaferle çıkması gerektiğini vurguladı.

Ak Parti Bağcılar teşkilatı olarak seçimlere her zaman hazır olduklarını ifade eden İsmet ÖZTÜRK, “milletimizle olan irtibatımızı yalnız seçim arefesinde değil her dönem güçlü tuttuk, bu irtibatı da başka hiçbir partide olmayan siz değerli sandık yönetim kurulu üyelerimizle daha da kavi hale getirdik, ülkemizi daha müreffeh hale getirmek için 13 yılda yapmış olduğumuz hizmetlerle beraber yalnız ülke sınırlarında değil tüm dünyada mağdur ve mazlum coğrafyaların sesi olduk ve bu noktadan hareketle 7 Haziran 2015 seçim sonuçları yalnız Türkiye’yi değil tüm dünyadaki bizlere umut bağlayan kardeşlerimizi ilgilendiriyor” dedi. Sözlerine sandık bazlı yapılacak çalışmaların ne derece önemli olduğunu vurgulayarak devam eden ÖZTÜRK, “sizlerin gayretleri ve sandığa sahip çıkması ile 9 zafer elde ettik, 7 Haziran seçimlerinde de Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşma hedefini gerçekleştireceğimizden şüphe etmiyoruz”.dedi. Katılım ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı sandık yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İsmet ÖZTÜRK konuşmasından sonra yapılan istişarelerin ardından program sona erdi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 16:17

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11