banner56

Opr.Dr Urlu: Halkımız Her Şeyin En İyisine Layık

Tecrübeli Hekim Opr. Dr. Hüseyin Urlu 15 Temmuz 2016‘da yapılmak istenen askeri darbeye karşı verdikleri demokrasi mücadelesi ile dünyaya örnek bir davranış sergileyen halkımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Opr.Dr Urlu: Halkımız Her Şeyin En İyisine Layık
 Sağlık : “Bol Sıfırlı Rakamların Önündeki BİR Kadar Değerlidir”

18 Temmuz 2016’da hasta kabulüne başlayan Avrasya Hastanesi Küçükköy Gaziosmanpaşa yerleşkesinde hastanenin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Urlu ile yeni hastaneleri hakkında konuştuk.


Biz sorduk Opr. Dr. Urlu cevap verdi. İşte o söyleşi;

Hocam bizler sağlık alanındaki başarılarınızı biliyoruz. Ancak yeni hastanenizde hizmet alacak olan hastalar ve hasta yakınlarının da bilmesi için bize Avrasya Hastaneler Grubu hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz?

Bizler Urlu ailesi olarak yarım asırdır sağlık sektöründe hastalarımıza şifa sunmaya gayet ediyoruz. 1973 Yılında Çapa Tıp fakültesinden mezun olarak sağlık sektörüne hizmet etmeye başladım.  

1992 de Bakırköy’de bir hastaneye ortak oldum. 1999 yılında ailem ile beraber Avrasya Hospital Zeytinburnu yerleşkesini kurduk. 

Burada elde ettiğimiz tecrübe ve başarılar bize 17 yıl sonra uluslararası ölçekte Küçükköy Gaziosmanpaşa Hastanemizi kurmamızı sağladı ve 18 Temmuz 2016’da hasta kabulüne başladık. 

Dr. Urlu; “Sağlık İşi bol sıfırlı rakamların önündeki bir gibi kıymetlidir.”

Yan yana gelmiş sıfırların tek başına bir anlamı yoktur. Ancak onların önüne bir rakamı geldiği zaman anlamı ne kadar değer ifade ettiği hepimiz biliriz.

İşte İnsan sağlığı da bol sıfırlı rakamların önüne gelen 1 gibi kıymetli bir değerdir.

Bu hastanemizi inşa ederken sadece yurt için hasta ve hasta yakınlarını değil sağlık turizmini de düşünerek Avrupa ve Amerika başta olmak üzere dünya genelinde hastaları da kabul edebilmek için hem binamızın fiziki yapısını hem de en iyi medikal aletleri satın alarak hastalarımızın hizmetine, tecrübeli ve seçkin hekimlerimiz ile sunduk. Amacımız hastalarımıza ve yakınlarına en iyi sağlık hizmeti sunmaktır. 

Akademik kadronuzda çok sayıda Profesör ve Doçent hekimleriniz var. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?

1973’den beri sağlık sektörünün içindeyim. Bizim çalışma arkadaşlarımız içinde çok sayıda profesör ve doçent var. Ancak bunların yanında mesleğinde başarılı olmuş çok sayıda hekimlerimiz de bulunuyor. Biz burada fiyatlarımızı makul tutmanın zorunlu olduğunu hocalarımız ile konuştuk sağ olsunlar hepsi de makul fiyat talebimizi kabul ettiler. 
Hepsine teşekkür ediyorum.

Hastalarımız Profesörler ve doçentlerimizden çok ekonomik bedeller ile sağlık hizmeti alabilecek. Bu hastalarımız için önemli bir şans olduğunu söyleyebilirim.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 17:29

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11