banner56

Ataköy Towers trafiği felç edecek

Son yıllarda İstanbul’da bulunan her boş araziye yapılan KİBİR kulelerinin son örneklerinden birisi de Yenibosna’da yapıldığı halde Ataköy ismini kullanmayı uygun bulan ATAKÖY TOWERS projesi oldu.

Ataköy Towers trafiği felç edecek
Yenibosna Egsoz gazının en yoğun olduğu yer

İstanbul İnşaat işgali altında inim inim inliyor.  Şehirlerin prensi olarak anılan bu yer belki de 1204 Latin saldırısından daha çok talan edilmiş durumda. İşte Bu talana ilginç bir örnek de her gün milyonlarca insanın geçtiği bir güzergahta yer alan Yenibosna da yapılanacak olan ATAKÖY TOWERS inşaatı olacak.

İnşaat Emlak Dünyası Haber Merkezi / Özel Haber 

Neden Yeşil alan ve park değil de Rezidans yapılıyor ? 

İstanbul’un rezidans,konut ve yapıya değil yeşil alan ve Otopark’a daha çok ihtiyacı var. Bu lokasyonda Metrobüs,Otobüs ve Metro var. Ancak İBB nin park et devam et modeli ile sistemin işleyeceği Oto park olmadığı için bir çok kişi toplu taşıma aracı ile işine gitmek istediği halde aracını uygun bir ücret karşılığı park edeceği otopark bulamadığı  için tek kişilik aracı ile İstanbul Trafiğini daha da zor bir hale getiriyor.

İstanbul’un KİBİR Kuleleri Kitabını Yazan Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ne dedi ?

“Ben Ortaokulu Cağaloğlu’nda, Liseyi de Aksaray’da bulunan Valide Sultan Perteyniyal de tamamlamış bir kişi olarak Osmanlı İstanbul’unun kalbinde yaşamış bir kişiyim. Son on yıla kadar İstanbul’da bu kadar Hoyratça imar ve inşaat izni verilen bir dönem hatırlamıyorum.

Uzmanlar İstanbul’un Anadolu yakasındaki sahil bandında yer alan ilçelerin hepsinin,ki bunlardan Zeytinburnu,Bakırköy, Küçükçekmece,Avcılar,Beylikdüzü,Büyükçekmece’nin yaşanacak depremden en çok etkilenen ilçe olacağını hep söylerken deprem kuşağında ha bire inşaat izni verilmesindeki mantığı anlamıyorum.Yenibosna’da bir anda 3 ayrı projenin inşaatı başlayacak.Burada zaten her gün milyonlarca yurttaş geçiyor.  Bu yapılan bittiği zaman bölgeye verecekleri zararı düşünmek bile istemiyorum. Bu firmalar müşterilerini de kandırıyor. Yenibosna’da yapıldığı halde ATAKÖY demeleri doğru bir pazarlama taktiği değildir. Yayın grubu olarak sizin bu konuda çok hassas olduğunuzu biliyorum. Yayınlarınız ile elinizden geleni yapınız” dedi. 

ATAKÖY TOWERS Projesi için  cevabı merak edilen bazı sorular ?

1-Ataköy Towesr Projesini yaptığınız arsayı ne zaman ve kimden satın aldınız ?

2-Burada bulunan onlarca yetişkin ağacı kesecek misiniz ?

3-Projenizin çevreye duyarlı olduğunu söylemeniz mümkün mü ? Ne kadar yeşil alan ve sosyal donatı olacak ?

4-Projeniz Yenibosna’da yapıldığı halde neden ATAKÖY diyorsunuz ? Bu müşterilerinizi aldattığınız anlamına gelmez mi ?

5-Yaptığınız projede bulunan araç Otoparkı orada metro ve metrobüsü kullanacak  yolcuların araçlarını park etmesine izin verecek misiniz ?

6- İBB ve ilçe belediyesinin şirketinizin işlerini kolaylaştırdığı iddiası var bunun için neler  söyleyeceksiniz ?


Link. Bakırköy ve Zeytinburnu Kibir Kulelerinden bazılarının önünde yapılan çekim linki


//istanbultimes.tv/v/19137/stanbulun-ucube-kibir-kuleleri-1#.U4hR1XJ_uHg


Kaynak:istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2014, 12:21

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11