banner56

Şeyda Coşkun Yeni Projesiyle Ayda 250 Bin TL Kazanacak

Yaşam koçu Şeyda Coşkun, kazandığı parayla birçok sanatçıyı geride bıraktı. Coşkun, şimdi de 'toplu zayıflama programı' ile ayda 250 bin TL kazanacak.

Şeyda Coşkun Yeni Projesiyle Ayda 250 Bin TL Kazanacak
  Adını Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un ablası olarak duyuran Coşkun, Hadise ve Gülşen'i zayıflatarak da şöhretine şöhret kattı. Ancak Hadise, Şeyda Coşkun'un kendisine 'sağlıksız diyet programı uygulattığını' açıkladı. Coşkun, asıl şöhretini ise bir dönem birlikte olduğu hurdacı aşkı Ozan Çelik'in korumalarını gazetecilerin üstüne salması ve Ergin Ataman'la adının karıştığı skandalla yakaladı. Ünlü diyetisyen bu olayların ardından çalıştığı ünlü isimlere birçok yeni ismi ekledi.

TEK KİŞİDEN 3 BİN EURO

Ünlü isimlerden aylık 3 bin Euro ücret aldığı konuşulan Şeyda Coşkun, şimdi de Sevgililer Günü için 'toplu zayıflama programı' uygulayacağını duyurdu. Coşkun, toplu seminer, 1 aylık diyet listesi ve haftada 1 gün Bebek'te yürüyüşün dahil olduğu program karşılığında bir kişiden 3 bin 540 lira alacak. Şu ana dek 70 kişinin kayıt yaptırdığı program sayesinde Şeyda Coşkun'un 1 ayda en az 250 bin lira kazanacağı tahmin ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11