banner56

Sevgililerin Tebrik Kartı PTT'den

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat öncesi, Muğla PTT Merkez Müdürlüğü’nde sevgililer için özel bastırılan tebrik kartları ücretsiz dağıtılacak.

 Sevgililerin Tebrik Kartı PTT'den
 Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat öncesi, Muğla PTT Merkez Müdürlüğü'nde sevgililer için özel bastırılan tebrik kartları ücretsiz dağıtılacak. Sevgilisine tebrik kartı atmak isteyenler, tebrik kartlarını ücretsiz olarak PTT'den temin edecek.

Teknolojinin gelişerek, internet ve cep telefonlarının görüntülü olarak hizmet vermesinin ardından sevgililerin birbirine gönderdiği ve günümüzde sadece nostalji olarak anılarda kalan tebrik kartı geleneğini yaşatmaya çalışan PTT Müdürlükleri,14 Şubat Sevgililer Günü anısına, sevgililerin tebrik kartlarını ücretsiz olarak dağıtıyor. Muğla Merkez PTT Müdürü Kamil Çalışır, 14 Şubat Sevgililer Günü başta olmak üzere, vatandaşların birbirlerine tebrik kartı geleneğinin yaşatılmasını amaçlayan kartlardan PTT şubelerine gönderildiğini hatırlattı. Çalışır, "Günümüz teknolojisinin gelişmesi ile eski gelenekler bir bir ortadan kayboluyor. İnternet ve cep telefonları öncesi özel günlerde, bayramlarda milli ve dini kutlamalarda insanlarımız birbirine tebrik kartı gönderirdi. Artık bu gelenek kayboldu ve nostalji olarak anılarda kaldı. Şimdi PTT olarak bu geleneğin yaşatılması için PTT Genel Müdürlüğümüz tarafından bastırılan tebrik kartları PTT müdürlüklerimizde geleneğin yaşatılması için vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılıyor. Önümüzde14 Şubat Sevgililer Günü var. Bu günde en azından sevgililer birbirlerine posta yoluyla bir tebrik kartı gönderebilir" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11