banner56

Reza Zarrab hastaneye kaldırıldı

Metris Cezaevi'ne konulan işadamı Reza Zarrab'ın, diş ağrısı nedeniyle hastanelik olduğu ortaya çıktı

Reza Zarrab hastaneye kaldırıldı
 17 Aralık Operasyonu'nda tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan işadamı Reza Zarrab'ın, diş ağrısı nedeniyle hastanelik olduğu ortaya çıktı. Zarrab, 23 Ocak gecesi kaldığı Metris Cezaevi, T1 blok C4 koğuşunda şiddetli diş ağrısı çektiğini gardiyanlara iletti.

Habertürk'ün haberine göre, Zarrab, cezaevinde bulunan revire götürüldü. Cezaevi doktoru Zarrab'ın, diş hekimi tarafından tedavi edilmesi gerektiğini belirterek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Zarrab, cezaevinde bulunan revire götürüldü. Cezaevi doktoru Zarrab'ın, diş hekimi tarafından tedavi edilmesi gerektiğini belirterek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.
Bunun üzerine Zarrab, cezaevinde acil durumlar için bekletilen ambulansla hastaneye götürüldü. Zarrab burada 1 saat tedavi gördü ve dişine yapılan ağrı kesici iğnenin ardından cezaevindeki koğuşuna döndü.

Cezaevi yönetiminin her mahkum için haftanın belirli günlerinde verdiği 10 dakikalık telefon hakkını Zarrab'ın, kendisini her gün ziyaret etme hakkı bulunan eşi Ebru Gündeş'i arayarak kullandığı iddia edildi.

Bu arada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık Operasyonu kapsamında tutuklanan işadamı Reza Zarrab’ın çalışanı Rüçhan Bayar, tahliye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11