banner56

Nejat İşler'den iyi haber geldi

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Aydın Aksoy, oyuncu Nejat İşler'in uygulanan tedavilere yanıt vermeye başladığını bildirdi.

Nejat İşler'den iyi haber geldi
 Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Aydın Aksoy, yaptığı açıklamada, 17 Ocak Cuma günü hastanelerinin acil servisine başvuran Nejat İşler'in yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğünü belirtti.

İşler'e ilk müdahalenin acil serviste yapıldığını anlatan Aksoy, "İşler'de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı septik şok tablosu saptanmıştı. Gelişen septik şok sonucunda ayrıca akciğerlerinin çok ciddi şekilde etkilendiği, böbrekler, kalp ve kan hücreleri ile karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edilmişti" dedi.
"Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Nejat İşler'in sağlık durumu halen kritik süreçtedir" diyen Aksoy, şöyle devam etti:

"Bununla birlikte uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilere ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladı. Son 12 saat içerisinde gerek organ fonksiyonlarında gerekse laboratuvar testlerinde görülen olumlu gelişmelere rağmen hayati tehlikesi azalmakla birlikte devam etmektedir. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam ediyor. Ayrıca böbrek destek tedavisine başlanmıştır. Nejat İşler'in tedavisi yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hemotoloji, göğüs hastalıları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin çok disiplinli kontrolünde devam etmektedir."


Dün Gece De Açıklama Yapılmıştı

Nejat İşler'in son durumu hakkında hastaneden dün gece de bir açıklama gelmişti.

İşte o açıklama; 

"Böbrekler çalışmıyordu ve vücut kirlenen kanı temizleyemiyordu. Yapılan tedaviye bugün akşam saatlerinde Nejat’tan yanıt geldi ve böbrek değerleri yükselmeye başladı. Aynı zamanda akciğerlerdeki suyun boşaltılması için de doktorlar yoğun çaba sarfediyor. Hastanın 48 saatlik kritik süreç içinde ailesi ile de mutabık kalınarak başka bir hastaneye sevk edilmemesi konusunda karar kılındı."

İşler'in durumu ile ilgili bilgi almak için sanatçı dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker veŞevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü. Yönetmen Murat Şeker "Elimizden gelen bir şey yok dua edeceğiz ama yineden, duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" diye konuştu. Ceyda Düvenci, "Nejat için dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuşurken, bu sabah İstanbul'dan gelen İşler'in sanatçı arkadaşlarından Dost Elver de "Nejat hayata tutunmak için tüm mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale dönmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" dedi. 

Dost Elver, ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri sosyal paylaşım sitesi twitterdan İşler'in sevenleri duyurduğu görüldü. Arkadaşları Belit Özükan ve Berrak Tüzünataç'ın da hastaneden biran olsun ayrılmadığı, İşler'in ailesine destek olduğu görüldü. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11