banner56

Meryem Uzerli Anne Oldu

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki performansıyla tanınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli anne olurken, bebeğin doğuşu yeni bir krize sebep oldu.

 Meryem Uzerli Anne Oldu
 Türkiye'de Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle tanınan ünlü oyuncuMeryem Uzerli anne oldu.

Ünlü oyuncu doğum sonrası sosyal medyadan bir mesaj yayınladı;

"Hoş geldin bu dünyada benim sevgili canım Lara Uzerli. 10.02.2014 doğdun. Ben Allah'a o kadar teşekkür ediyorum ki, sağlıklı dünyaya geldin! Ben Allah'a teşekkür ediyorum, çünkü bana güç verdi. Seni birinci günden itibaren koruyabildim, yaşıyorsun ve bu en büyük hediyem! Benim çok yakın arkadaşım Anadoğum da yanımdaydı ve tüm aileme, arkadaşlarıma ve size teşekkür etmek istiyorum! Dilekleriniz için... Sevginiz için! Çok sağolun!" dedi.


Soyiisim Krizi

Meryem Uzerli'nin hamileliğinin arından çoğunun babası Can AteşUzerli'yi terk edince bu hareketi çok tartışılmıştı. Uzerli, tüm kürtaj baskılarına rağmen bebeğini doğurmak istediğini dile getirmişti. Güzel oyuncu, yayınladığı mesajdan bebeği hakkında üzerine basa basa 'Lara Uzerli' diye bahsedince, yeni bir tartışma gün yüzüne çıktı. Meryem Uzerli'nin bu hareketine Can Ateş'in nasıl cevap vereceği merak konusu oldu. 

İşte Lara bebeğin ilk görüntüsü;


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11