banner56

Kızıyla Evlenecek Kişiye Servet

Lezbiyen kızını evliliğe ikna edecek erkeğe 60 milyon dolar vaat eden ama hüsrana uğrayan Hong Konglu milyarder ödülü ikiye katladı.

 Kızıyla Evlenecek Kişiye Servet
  Hong Kong’un en zengin insanlarından biri olan işadamı Cecil Chao Sze-tsung, lezbiyen kızını evliliğe ikna edecek erkek için teklif ettiği 60 milyon dolarlık (135 milyon TL) ödülü iki katına çıkardığını duyurdu. 

Cecil, ilk defa 2012’de yaptığı teklifin ardından 20 bin erkeğin başvurmasına rağmen kızının hala istediği gibi bir evlilik yapmamış olmasına içerliyor. Ancak zengin baba, kızı Gigi Chao’nun iki yıl önce uzun süredir beraber olduğu partneriyle evlendiği gerçeğini görmezden geliyor.

Cecil, Malezya gazetesi Nanyang Siang Pau’ya yaptığı açıklamada “kızının özel hayatına karışmak istemediğini” dile getirse de kızına eş bulma arayışlarına devam ediyor. Emlak, yatırım, finans, nakliye, mimarlık ve inşaat gibi birçok sektörde faaliyet gösteren işadamı, miras bırakabilmesi için kızının bir erkekle evlenip çocuklarının olmasını istediğini aktardı. 

Cecil daha önce yaptığı duyuruda kızını baştan çıkartacak kişinin zengin ya da fakir olmasını umursamadığını, sadece cömert ve yumuşak kalpli olmasını önemsediğini belirtmişti. 

Cecil’in kızı Gigi ise South China Morning Post gazetesine, eşi Sean Eav’in bu açıklamaları “çılgınca” bulduğunu belirtti. Gigi, babasına defalarca bu teklifi yapmaktan vazgeçmesi için ısrar ettiğini söyleyerek çift olarak bu durumdan dolayı üzüntü duyduklarını açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11