banner56

10 dakikada boşandı!

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, 2 yıl önce evlendiği eşinden boşandı!

10 dakikada boşandı!
 Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İstanbul 7. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Vildan Pelin Karahan (29) ve Erdinç Bekiroğlu (31) katıldı. 

10 Dakikada Boşandı!
Duruşmada Vildan Pelin Karahan ve Erdinç Bekiroğlu'nun önce kimlik tespiti yapıldı. Karahan veBekiroğlu'nun avukatları birlikte söz alarak duruşmanın basına kapalı olarak yapılmasını talep etti. Mahkemenin talebi kabul etmesi üzerine basın mensupları salondan dışarı çıktı. 10 dakikada anlaşmalı olarak boşanan çift, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Karahan ve Bekiroğlu duruşmanın ardından birbirleriyle hiç konuşmaması dikkat çekti. Vildan Pelin Karahan adliyenin otoparkını kullanarak adliyeden ayrıldı.

Geçen Hafta Mahkemeye Başvurmuştu
Karahan'anlaşmalı' boşanmak için geçtiğimiz hafta mahkemeye başvurmuştu. Avukatı Zeliha Esin Aybekaracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Karahan, eşinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmamıştı. Dava dilekçesinde müşterek çocuklarının olmadığını ve son zamanlarda eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını anlatan Karahan, “Ruhen ve fikren anlaşmazlık yaşamaktayız. Bu da her iki taraf için ortak yaşamı çekilmez hale getirmiştir. Bu durum tüm iyi niyetli çabalara rağmen defalarca düzeltilmeye çalışılmış,ancak başarılı olunamamıştır. Aile birliği temelden sarsılmıştır. Aramızda uyumsuzluk ve karakter farkı olduğundan anlaşmalı olarak boşanmamızın kabulüne karar verilmesini istiyorum" demişti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11