banner56

Sancaktepe Gate Of Anatolia Görücüye Çıktı

Son günlerin gözde yerleşim bölgesi Sancaktepe’de ACK Grup güvencesi ile inşa edilen, dört blok, bir rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Gate Of Anatolia projesi, Dedeman Oteli’nde düzenlenen bir toplantı ile basına tanıtıldı.

Sancaktepe Gate Of Anatolia Görücüye Çıktı
2014 yılının en hızlı gelişen ve prim yapan bölgesi ilan edilen Sancaktepe’de inşaatına başlanan Gate Of Anatolia, her bütçeye uygun seçenekleriyle Anadolu yakasının en avantajlı konut projesi olma hedefini taşıyor.

İnşaat & Emlak Dünyası Haber Merkezi

Toplantıda konuşan ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın, projenin lokasyon ve tasarım açısından birçok avantaj taşıdığını belirterek, “Biz bu projeyi İstanbul’un yeni yükselen değeri olarak karşımıza çıkan Sancaktepe’nin kalbine kurduk. 3. köprüye, iki ayrı metro istasyonuna, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına birkaç dakika mesafedeyiz. Bu nedenle Gate Of Anatolia projesi, büyük bir yatırım değeri taşıyor” dedi.

16 bin metrekareyi aşkın bir alanda kurulan ve %78’i peyzaja ayrılan Gate Of Anatolia, tamamı balkonlu 377 daireden oluşuyor. Bir rezidans ve dört blokta yer alan dairelerin büyüklüğü, 75 ile 162 metrekare arasında değişiyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 22:44

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11