banner56

Forestcity Çerkezköy 3. etap satışa çıktı! Metrekaresi 1.500 TL'ye!

Türkiye'nin önemli sanayi merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çerkezköy'de hayata geçirilen Forestcity projesinin 3. etabı satışa çıktı. Metrekaresi 1.500 liradan satışa sunuluyor...

Forestcity Çerkezköy 3. etap satışa çıktı! Metrekaresi 1.500 TL'ye!
 

Türkiye'nin önemli sanayi merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çerkezköy'de hayata geçirilen Forestcity projesinin 3. etabı satışa çıktı. Metrekaresi 1.500 liradan satışa sunuluyor...


İnsaat &Emlak Dünyası Merkezi

Türkiye'nin önemli sanayi merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çerkezköy'de hayata geçirilen Forestcity projesinin 3. etabı satışa çıktı. Saral Yatırım imzası taşıyan projenin ilk iki etabında ise yaşam başladı Saral Yatırım, İstanbul'a yakınlığıyla bilinen ve önemli sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapan Çerkezköy'de dev bir projeye imza attı.

Forestcity adı verilen ve ilk iki etabında yaşamın başladığı projenin 3. etabı da satışa sunuldu. Sosyal alanları, güvenli site yaşamı, yüksek yatırım değeri ve kira getirisiyle dikkat çeken Forestcity'nin 3. etabında 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 3+1 dubleks daire tiplerine yer verildi. 

Zengin sosyal alanlar TEM Otoyolu'nun yanı başında, Çorlu Havalimanı'na 30 km, İstanbul Atatürk Havalimanı'na ise 90 km mesafede yer alan Forestcity'de geniş sosyal alanlar bulunuyor. 

Çocuklara özel oyun parkları, açık-kapalı yüzme havuzları, açık-kapalı spor kompleksleri, yürüyüş yolları ve otopark alanının bulunduğu projede ayrıca 24 saat güvenlik, görüntülü interkom ve kamera sistemi, ortak alanlarda jeneratör gibi hizmetler de sunuluyor. 

Çerkezköy'de hızlı değişim Çerkezköy, son yıllarda hızlı bir gelişim gösteriyor.

İstanbul'daki sanayi kuruluşlarının üretim merkezlerini Çerkezköy ve civarındaki bölgelere taşıma kararıyla birlikte, hızlı bir büyüme ve gelişme gösteren ilçe, Türkiye'nin önemli sanayi merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor.

Üretimin bu bölgeye kaymasıyla birlikte ilçede, çalışan nüfus sayısı da artıyor. Bu artışın önümüzdeki yıllarda da devam edeceği öngörülüyor. Çerkezköy ve civarı, İstanbul'a yakınlığı, kara, demir ve deniz yoluyla ulaşımın sağlanabilmesi, sanayiye elverişli coğrafi yapısı nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Çerkezköy ve Çorlu bölgesinde şuan 340 bin civarında olan nüfusun, önümüzdeki yıllarda 1 milyona ulaşacağı tahmin ediliyor. 

"Küçük İstanbul" olarak nitelendirilmeye başlanan bölge, konuta yatırım yapmak için ideal bir alan olarak ön plana çıkıyor. Sanayi alanlarındaki artış, konut talebini de arttırıyor. Bu gelişime paralel olarak, Çerkezköy'de markalı konut projelerinin sayısı da artıyor. 

Yeşillikler arasında yükseliyor Saral Yatınm'ın hayat verdiği Forestcity projesi, oksijeni bol bir alanda, yeşillikler içinde inşa ediliyor. Ormanda yürüyüş ve bisiklet turlan yapma olanağı da sunan Forestcity aynca TEM Otoyolu'na yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Satışa çıkan 3. etabına da yatınmcılann ilgi gösterdiği projede konut sahibi olmak isteyenlere uygun fiyatlar ve cazip ödeme koşullan sunuluyor. 1 +1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje İstanbul'a 45 dakikalık uzaklıkta konumlanıyor. 

Saral Yatırım özel projelere imza atıyor 1986 yılından bu yana inşaat sektöründeki faaliyetlerini devam ettiren Saral Yatınm, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde projeler ürettikten sonra, 2001 yılında Tekirdağ-Çorlu'da Milenyum Villalan projesini hayata geçirdi.

Yine Çorlu'da, Önerler mevkiinde, 19 bin metrekare alan üzerinde, 20 müstakil villa olarak inşaatına bu yıl başlanan Milenyum Konaklan ise mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. 

Forestcity'de yatırım hızla geri dönüyor Saral Gayrimenkul Yatırım, Forest City projesini mülkiyeti kendisine ait 26 bin 599 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriyor.

İlk 2 etabında yaşamın başladığı, 3. etabın da ise satışların başladığı Forestcity projesi toplamda 10 blokta 414 daireden oluşuyor.

Şirketin hem yatırımcıları, hem de keyifli bir yaşam arayanlan hedefleyerek geliştirdiği Forestcity projesinde 2+1 daireler 134, 3+1 daireleri 63, 2+1 dubleks daireler 128 ve 3+1 dubleks daireler ise 279 metrekare büyüklüğe sahip. 

Saral Yatırım, Forestcity projesinden daire alanlara yüksek kira getirişi de vadediyor. Projede hemen kiraya verilebilen konutlar bin 500 TL'den başlayan metrekare fiyatıyla satışa sunulurken, bin TL'ye varan kiralalama değeriyle de dikkat çekiyor. 

Forestcity'de yatırımın hızla geri döneceği belirtilirken, konut alanların konuta yatırdıkları parayı 12 yılda amorti edebilecekleri öngörülüyor. 

Web adresi: www.forestcity.com.tr 

Telefon: 0 282 738 10 10 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 17:32

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11