banner56

Zehra ve Hamza'ya Muhteşem Düğün

Tacettin Akdağ' ın yaptığı sunum ile başlayan düğün ve nikah merasimi öncesi Cafer-İ Sadık camisi imamının okuduğu Kur'an-ı Kerim ve ettiği dua ile başlayan programın çok önemli katılımcıları oldu.

 

Zeytinburnu İlçesinin sevilen ailelerinden birisi olan Elmas ailesi muhteşem bir düğün ile oğulları Hamza'yı evlendirdi

İnşaat-Emlak,Otototiv ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren Musa Elmas'ın oğlu, Murat Elmas'ın yeğeni Hamza Elmas Ehlibeyt dostlarına yakışır bir düğün merasimi ile Çağteks Tesislerinde yapılan yemekli düğün ve nikah merasimi ile genç çiftler muradına erdi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan bir düğün ile kızlarını telli duvaklı bir şekilde gelin eden annesi Melahat ve babası Turan Sola'nın mutlukları gözlerinden okunuyordu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Sıddık Çetiner

Davet edilenlerin iki katı katılım oldu

Yıllardır Zeytinburnu ilçesinde Ticaret yapan Elmas ailesinin sevenleri çok olduğu için davet edilen 600 kişinin dışında genç çiftlerin mutluluğuna ortak olmak için düğüne katılanların sayısı ile Çağteks doldu taştı.

Damadın babası Musa Elmas ek masa ve yemek talebinde bulundu ancak mekan idarecileri biz yaptığımız hazırlıklarda konuşulan sayının % 10 fazlası kadar hazırlık yapıyoruz.

Mutlu gününüze katılmak isteyen dostlarınızın çok fazla olması sevindirici ama ağırlayamadığımız konuklamızdan özür dileriz açıklaması yaptı.

Gelin ve Damat İstanbul Times Tv'den Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'e duygularını aktardı

İstanbul Times Tv 'den Hüseyin Çetiner'in mikrofon uzattığı gelin Zehra Sola (Elmas) şunları söyledi "Bugün hem pazar, hem de İstanbul'da çok soğuk bir hava olmasına rağmen bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Damat Hamza Elmas'ta şunları söyledi:"Uzaktan ve yakından gelerek mutlu günümüzde bizim yanımızda olan akraba,arkadaş ve dostlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Damadın Annesi Meral Elmas ise şunları söyledi: "Oğlumuz Hamza'nın Mürüvetini görmek çok güzel. Rabbim bütün anne ve babalara çocuklarının mürüvetini göstersin. Evlatlarımızın mutlu gününde yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Damadın Babası Musa Elmas 'da şunları söyledi "Dostlarımıza yakın olsun diye Zeytinburnu ilçesinde büyük bir mekan aradık.500 veya 600 kişi ağırlayabileceğini ifade eden Çağteks ile anlaştık.

Ancak bugün burada bizim verdiğimiz devetiyeden daha çok sayıda sevenimiz, dostumuz arkadaşımız bizi yalnız bırakmamak adına mutlu günümüzde yanımızda olmak istemelerine iki aile adına çok sevindim.

Ancak çok sayıda dostumuza oturacak yer bulamadığımız için de hem kendi ailem hem de gelinimin ailesi adına çok üzüldüm. Sizin aracılığınız ile hepsinden bizim elimizden olmayan bu eksiklik için özür dilemek isterim.

Her iki ailenin mutluğuna ortak olan akraba,arkadaş,komşu ve dostlarımıza bir kez daha gazeteniz aracılığı ile teşekkür ederim" dedi.

Damadın Amcası İş Adamı Murat Elmas’ta Şunları söyledi:

“Yeğenim Hamza’nın ve gelinimiz Zehra’nın düğün ve nikah merasimi için uzaktan ve yakından mutlu günümüze ortak olmak için gelen akraba, dost ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Bizde güzel bir söz vardır ya Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, acılar ise paylaşıldıkça azalır derler. İşte Mutluğumuzu çoğaltmak adına paylaşan bütün katılımcılara ve diğer kitle iletişim araçları ile bizlere ulaşıp güzel duygu ve düşüncelerini aktaran dostlarımıza gazeteniz aracılığı ile biz kez daha en kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.

Nikah Şahitleri Ahmet Fuat Bodur ve Sümer Mahalle Muhtarı Akın Coşkun neler söyledi ?

Zeytinburnu Belediye başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç' ın kıydığı Nikah'ın şahitlerinden birisi olan Bordurlar İnşaat Emlak'ın kurucusu İş adamı, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Ahmet Fuat Budur şunları söyledi "Damadın babası Musa Elmas ile hem komşuyuz. Hem meslektaşız. Oğullarının düğününde beni nikah şahidi olarak göstermeleri benim için onur oldu. Her iki aileyi böyle güzel bir düğüne ev sahipliği yaptıkları için kutlarım. Genç evlatlarımız Zehra ve Hamza' ya da ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Nikah'ın diğer şahidi olan Sümer Mahalle muhtarı Akın Coşkun'da şunları söyledi "Muhtarlık olarak Elmas ilesi ile komşuyuz. Zehra ve Hamza'nın nikah şahidi olmak beni çok mutlu etti. Genç çiflerimize mutluklar dilerim" dedi.

Kimler Elmas ve Sola ailelerini, yalnız bırakmamıştı ?

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç, CHP Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi ve grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar,Nikahın Şahidi Marmara Mardinliler Dernek başkanı ve Bodurlar İnşaat Emlak’ın Sahibi İş adamı Ahmet Fuat Bodur, Sümer Mahalle muhtarı Akın Coşkun, Zeytinburnu Eski Esnaf Odası başkanı Tacettin Akdağ, MHP eski Zeytinburnu ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan, MHP İstanbul il başkan yardımcısı Metin Yazar ,Yalova Mehdiye Camii Dernek başkanı Adnan Gülşin, Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanı Okan Topçu, Iğdır Tuzluca Kamışlı Köyü Dernek başkanı Bedri Buyruk, İçerde dizsinin mink lakaplı oyuncusu Seyithan Özdemir, CHP Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Bülent Kara, Mimar Saffet Turgut, İş adamı Ahmet Uluocak, İstanbul Times Yayın Grubu Kurucusu Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Taylan Demirelli, Genel yayın Yönetmeni Murat Ergün, Fetih Aile Çay Bahçesi sahibi Murat Bahar başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli her iki aileyi mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 15:01

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11