banner56

Zabıta Teşkilatı Kutlaması

Bağcılar Belediyesi, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187.yıldönümünü kutladı.

Zabıta Teşkilatı Kutlaması
Bağcılar Belediyesi, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıldönümünü kutladı. Halk Sarayı'nda düzenlenen yemekli programa katılan Bağcılar Belediye Başkan Lokman Çağırıcı zabıtalara seslenerek, "Sizler bizim için çok değerlisiniz. Halkla bire bir iletişim halinde hizmet veren önemli bir teşkilatımızsınız." dedi.


Bağcılar Times Haber Merkezi 

Bağcılar Belediyesi, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıldönümünde zabıtalara yemek verdi. Halk Sarayı'nda düzenlenen programa katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, zabıtaların belediyelerde en önemli görevi üstlendiklerini belirterek, yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Zabıta Teşkilatı kuruluşunu da kutlayan Çağırıcı, "İnsanlarımızın huzuru ve mutluğu için çalışıyorsunuz. Sizler her biriniz başkanı, başkanlığı ve belediyeyi temsil ediyorsunuz. Yaptığınız doğru işler belediyeye olumlu yansırken, yanlış işlerde olumsuz olarak geri dönüş yapıyor. Bu yüzden hepiniz çalışmalarınızda çok dikkatli olmak zorundasınız." diye konuştu.

Çağırıcı, şunları kaydetti: "Bölgemizde var olan olumsuzlukları gözlemlemeliyiz ve ilgili müdürlüklere bilgi vermeliyiz. Özellikle seyyar satıcılara ve kaldırım işgallerine karşı daha dikkatli olmalıyız. Yasadışı hareket edenlere taviz vermeyeceğiz. Son zamanlarda halkımız, bizim yaptığımız denetim ve uygulamalara destek çıkıyor. Hatta kendileri takip edip telefonla bilgi veriyorlar. Bu önceden böyle değildi. Şimdi bize destek veriyorlar. Bu çok önemli bir gelişmedir. Çalışmalarımız da başarımızı artıracaktır."

Program, zabıtaların Başkan Çağırıcı ile birlikte hatıra fotoğraf çektirmesiyle son buldu 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11