banner56

“Yılın Yıldızları” Ödüllerini Aldı

Her yıl basın, medya, sanat ve iş dünyası yıldızlarının katılımıyla gerçekleşen, “Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri” Yılın Yıldızları bu yıl 12. kez sahiplerini buldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın da “Rektörlük Özel Ödülü”ne layık görüldüğü törende değişik kategorilerde de ödüller sahiplerini buldu.

“Yılın Yıldızları” Ödüllerini Aldı
30 dalda 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen her yıl basın, medya, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı 12'inci Yılın Yıldızları Ödül töreni YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.


Gecenin açılış konuşmasını yapan YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek toplum etkileşiminin güzel bir örneği olan ve bir klasik haline gelen yılın yıldızları ödül töreninin öğrenci görüşlerinin değer kazandığı en prestijli öğrenci organizasyonu olduğunu ifade etti. Yüksek, “Üniversiteli öğrenciler tarafından seçilmek ve beğenilmek çok güzel ancak daha önemli olan onların düşüncelerinde olumlu ve kalıcı izler bırakabilmektir.” dedi. YTÜ İşletme Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Emre Can Durmaz da, YTÜ İşletme Kulübü'nün 15 yıl önce İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin desteğiyle kurulduğunu belirterek, “Bugün onlarca bölümden binlerce öğrenciye hitap etmiş, Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden biri olmayı başarmıştır.” diye konuştu.


Çağrıcı, YTÜ Rektörlük Ödülüne Layık Görüldü
Açılış konuşmalarının ardından YTÜ Rektörü İsmail Yüksek Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Hasan'ın da yer aldığı kurum ve kuruluş temsilcilerine rektörlük özel ödüllerini verdi. Gecede ayrıca 30 dalda ödüle layık görülen kişi ve kurumlara ödülleri verildi. Sunuculuğunu Hayrettin Karaoğuz’un yaptığı gecede Jülide Özçelik mini bir konser verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11