banner56

Yakılmış Kadın Cesedi Bulundu

Bağcılarda inşaat halindeki bir binada 26 yaşındaki İnci Beyaz yanarak öldü.

 Yakılmış Kadın Cesedi Bulundu
Olay, saat 22.00 sıralarında Güneşli Evren Mahallesi Sabia Caddesi Zafer Sokak üzerinde bulunan metruk bir binada meydana geldi
İddialara göre yarım bırakılan inşaatın içinden bir kadının çığlıklarını duyan sokak sakinleri binaya yöneldi. İçeri giren vatandaşlar, bir kadının yandığını gördü. Bunun üzerine durum itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirilirken, yanan kadının üzerine su döküp söndürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kızın hayatını kaybettiğini belirledi .

Bağcılar Times Haber Merkezi

Olay yeri çevresinde toplanan onlarca çocuk ve mahalle sakini, polisin çalışmasını korku dolu gözlerle izledi. Polis ve savcının incelemesinin ardından kızın tamamen yanmış cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı. Polis yaptığı araştırma sonunda yanarak ölen kadının 26 yaşındaki İnci Beyaz olduğunu belirledi. Beyaz'ın 5 senedir psikolojik sorunları olduğu için tedavi gördüğü öğrenildi.


Bir baktım insan yanıyor


Alevlere müdahale ettiğini söyleyen Fahri Yılmaz "Binanın etrafında kadınlar toplanmıştı. Yanlarına gittim. 'İçerde çığlık sesleri var, yanıyor' dediler. Bende içeri girdim baktım. Karanlık bir yer olduğu için cesaret de edemedik. Kapı birden patladı açıldı. Bir baktım insan yanıyor. Polise haber verdim. Üzerine su döküp söndürdük." dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11