banner56

Vergili: “Sevgi&Barış Teknesi Sarıyerlilerin Hizmetine Açılacak”

Belediye seçimlerini kazanmaları halinde hayata geçirecekleri çok sayıda projeyi kamuoyuna duyuran Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili’den dikkat çeken bir açıklama daha geldi. Vergili, “Sarıyer Belediyesi Sevgi&Barış Teknesi seçim çalışması veya siyasi amaç için kullanılmayacak, Sarıyerlilerin hizmetine sunulacak” dedi.

Vergili: “Sevgi&Barış Teknesi Sarıyerlilerin Hizmetine Açılacak”

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Sarıyer Belediyesi’ni kazanmaları halinde eğitimden spora, sosyal ve kültürden ekonomiye kadar birçok alanda hayata geçirecekleri projeleri açıklayan İlçe Başkanı Erhan Vergili, bu kez de Sarıyer Belediyesi’ne ait Sevgi&Barış Teknesinin halkın kullanımına açacaklarını söyledi.

Sevgi&Barış Teknesi ile Boğaz turu imkanı

“Sevgi&Barış Teknesi ile adalara ring seferi düzenleyeceğiz” diyen Vergili, “Tekne yalnızca adalara ring seferi de yapacak. Bu sayede Sarıyer’den adalara gitmek isteyen veya adalardan Sarıyer’e gelmek isteyen vatandaşlarımız çok cüzi rakamlar ödeyecek. Sarıyerliler adalara gitmek için Beşiktaş’a gitmek zorunda kalıyordu. Artık bu durum da ortadan kalkacak. Sarıyerliler seçimlerde teveccühünü Gelecek Partisi’nden yana kullanırsa bu projemizi seçimden hemen sonra hayata geçireceğiz. Bununla ilgili İBB ve gerekli mercilerle görüşüp, gerekli adımları atacağız. Bizim işimiz de gücümüz de Sarıyer” şeklinde konuştu.

“Sarıyer-Adalar arası ring seferleri olacak”

Başkan Erhan Vergili, “Siyasi parti ayrımı yapmaksızın belediyeye ait tekne vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yalnızca STK’ların ve belirli siyasi partilerin kullanımına sunulan, sadece belediye programlarına ev sahipliği yapan Sevgi&Barış Teknesi, artık tüm Sarıyerlileri misafir edecek. Bu kapsamda haftanın belirli günlerinde çok cüzi rakamlara Boğaz turları düzenleyerek hem teknemizi vatandaşımızın kullanımına açacağız hem de Sarıyerlilere unutulmaz anlar yaşatacağız. Bu sayede vatandaşlarımız farklı ilçelere giderek çok yüksek rakamlara Boğaz turu yapmaktan da kurtulacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı/ İTHA

Sarıyer Haber Gazetesi 1

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11