banner56

Velilere bilgisayar kursu

Bağcılar bilgi evlerinde velilere yönelik de bilgisayar kursu başlatıldı. Çocuklarının, dersten çıkışını bekleyen velilere yönelik açılan kursa yoğun ilgi yaşanıyor. Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa açılan kursta velilere temel bilgisayar eğitimi veriliyor.

Velilere bilgisayar kursu
Bağcılar bilgi evlerinde, öğrencilerin ardından velilere yönelik de bilgisayar kursları başladı. Bilgi evine devam eden öğrencilerin velilerine yönelik bilgisayar kursu başlatıldı. Bilgi evlerinde çocuklarının dersten ya da etkinlikten çıkışını bekleyen velilerin boş vakitlerini doldurmaları amacıyla düzenlenen bilgisayar kursu yoğun ilgi görüyor. İlk etapta Bağcılar Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa beş bilgi evinde bilgisayar kursu açıldı. Kurs süresi 88 saat olarak belirlenirken, kursu başarılı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

Kursta velilere, klavye mouse kullanımı, tuşların görevleri, dosya ve klasör yönetimi, dosya kaydetmek, İnternette araştırma yapmak, e-mail adresi almak ve e-mail gönderip geleni cevaplamak gibi temel bilgisayar eğitimi verilecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11