banner56

Vali Mutlu’dan “Trafik Projesi’ne Tam Destek”

Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşerek eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili dilek ve beklentileri dinledi.

Vali Mutlu’dan “Trafik Projesi’ne Tam Destek”
Vali Mutlu, öğretmenlerle yapılan sohbet sırasında “Kısa zamanda İstanbul’un en başarılı liselerinin arasına girdiniz. Bu başarıyı nasıl sağladınız?” diyerek İbni Sina’nın son yıllarda artış gösteren başarısına dikkat çekti.

İbni Sina Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya, “Henüz Vakit Varken, Yaşam Bu Kadar Değerliyken!” isimli trafikte sorumluluk geliştirme projesini sundular.
Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan’ın da bulunduğu sunumda, öğrenciler ekim ayından bu yana sürdürdükleri proje kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetleri belirterek, önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını da anlattılar.

Sosyol Sorumluluk Projeleri Beni Heyecanlandırıyor
“Henüz Vakit Varken” yazılı tişörtler taşıyan öğrenciler sunumda, “Biz gençler, bu projeyle ilgili bütün tasarladıklarımızı trafik sorununa bir nebze de olsa dikkat çekmek ve daha fazla canımızı trafiğe kurban vermemek için hayata geçiriyoruz!” dediler. Öğrenciler daha sonra çekimini yapacakları kısa filmde Vali Mutlu ile yerel yöneticilerin de rol almasını istediler. Vali Mutlu da, “Sosyal sorumluluk projelerinde rol almak beni her zaman heyecanlandırıyor. Hazırlamış olduğunuz projede bana düşen neyse seve seve yapmaya hazırım.” dedi.
Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, diğer yerel yöneticiler de öğrencilere başarılar dileyerek kendilerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceklerini belirttiler. Vali Mutlu ziyaret sırasında sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11