banner56

Vali Mutlu okullarda incelemede bulundu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yeni eğitim ve öğretim dönemine kısa bir süre kala Bağcılar’da İl Özel İdaresi’nin yaptırdığı 4 okul ile halen inşaatı süren Demirkapi Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve anaokulunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Mutlu okullarda incelemede bulundu
 İstanbul İl Özel İdaresi tarafından ilçenin değişik mahallelerinde yaptırılan okullarda incelemelerde bulunan Vali Mutlu, ayrıca Demirkapı Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Anaokulu inşaatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Vali Mutlu, ilk olarak inşaatı tamamlanan Hürriyet Mahallesi’ndeki Bağcılar Ticaret Meslek Lisesi’ne geçti.
Beraberindeki heyetle okulun içerisini de gezen Vali Mutlu, yeni eğitim ve öğretim dönemine yetiştirilen binanın dış cephesini ve bahçesini inceledikten sonra sınıfları, kantini, laboratuvarı ve salonu gezdi.

Ardından Bağlar Mahallesi’ne geçen Vali Mutlu, inşaatı tamamlanan Hayriye Kayraklı Ortaokulu binasında incelemelerde bulundu. Yetkililerden okuldaki eksiklerin giderilmesini ve gerekli temizliğin yapılmasını isteyen Vali Mutlu, inşaatı yapan şirket yetkililerine, “Yeni eğitim ve öğretim dönemine eksikler tamamlansın.” uyarısında bulundu.

Kullanılan Malzemeleri Yakından İnceledi

Yine beraberindeki heyetle birlikte inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi’ndeki Borsa İstanbul Ortaokulu’na geçen Vali Mutlu burada yetkililerden bilgi aldı. Duvarları, merdivenleri ve binanın içinde kullanılan malzemeleri yakından inceleyen Mutlu, daha sonra da Yeni Mahalle’deki İstiklal Ortaokulu ek binasını gezdi.

Vali Mutlu, okul yöneticilerinden eksiklerin giderilmesinin ardından son durumun kendisine bildirmesini istedi. İncelemelerine inşaatı süren Demirkapı Mahallesi’ndeki Anaokulu binasında devam eden Vali Mutlu ardından geçtiği Demirkapı Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında yetkililerden bilgi aldı. Mimar Proje Müdürü Hikmet Cebeci, Vali Mutlu’ya, 2014 Haziran ayında bitirileceği belirtilen binayı Mart ayında hizmete açılacak şekilde tamamlayacakları sözünü verdi.

Karaca, Çağrıcı, Orhan ve Öztürk'te katıldı

Vali Mutlu’nun ilçedeki okul binalarında yaptığı incelemeler sırasında AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır’a vekaleten Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya ve İl Genel Meclisi üyeleri de yer aldı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11