banner56

Vali Mutlu Hokey Oynadı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ramazan ayının farklı yaşandığı ‘Etkinlik Alanı’nı ziyaret etti. 100 Stantın bulunduğu alanda yürüyüş yapan Vali Mutlu’nun yanına yaklaşan ilçe sakinleri bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Dernek ve vakıfların stantlarına da uğrayan Vali Mutlu’ya, çay ve kuru yemiş ikram edildi.

Vali Mutlu Hokey Oynadı
Mübarek Ramazan ayının farklı yaşandığı Bağcılarlıların iftarlarını açtığı ve teravih sonrası da kendileri için hazırlanan sosyal ve kültürel programları izledikleri Etkinlik Alanı’nı ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu stantları gezdi. Stantlardaki dernek ve vakıf yöneticileri, bir süre Bağcılar’da kaymakamlık da yapan Vali Mutlu’yu ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Binlerce ilçe sakininin sohbet ettiği ve alış veriş yaptığı Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinliği alanını ziyaret eden Vali Mutlu’ya Bağcılar İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz eşlik etti.
“Kabak oyununu izledi hokey oynadı”  
 İçerisinde 100 stant bulunan etkinlik alanını gezen Vali Mutlu Bitlis, Bayburt, Kastamonu, Trabzon, Sivas (Zara-Yapak), Tokat, Sinop stantlarını gezdi. Ziyaret sırasında vakıf ve dernek yöneticileri tarafından ağırlanan Vali Mutlu’ya çay ve kuru yemiş ikram edildi. Vali Mutlu, Çakır, Çağırıcı ve beraberindekiler Bayburt stantındaki yöresel “Kabak” oyununu da ilgiyle izlediler. Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri, Engelliler Sarayı, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi ile üniversite öğrencilerine danışmanlık yapılan LYS ve LBS standlarını da ziyaret ederek bilgi alan Vali Mutlu, “Nisa” adlı kız çocuğuyla da “mini hokey” oynadı. Yanına yaklaşan ilçe sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Mutlu, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11