banner56

Tomurcuk Eğitim Kurumları İstanbul Times İle anlaştı

Ülkemizin gelecek vaat eden öncü Eğitim Kurumları içinde yer alan TOMURCUK Eğitim Kurumları’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Yunus Çiftçi, İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ile 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılında yoğun olarak beraber çalışma kararı aldılar.

Tomurcuk Eğitim Kurumları İstanbul Times İle anlaştı
 İmza töreni TOMURCUK Eğitim Kurumlarının Esenler’de ki Genel Merkezinde yapıldı

Tomurcuk Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Yunus Çiftçi yaptığı kısa konuşma da şunları söyledi “İstanbul Times Yayın Grubu yaptığı sokak röportajları ile çok güzel bir çıkış yakaladı. Bu Başarı grafiğini istikrarlı bir şekilde devam ettiriyor. Tomurcuk Eğitim Kurumları olarak biz de Eğitim alanında güzel çalışmalara imza atıyoruz. İstanbul Times Gazetesi ve televizyonu olarak sizinle birlikte güzel çalışmalara imza atacağız diyen Yunus Çiftçi yapılan anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olmasını diledi”

Hüseyin Çetiner ise şunları söyledi:

“Bünyesinde 500 çalışan ve 6.000 öğrenci bulunduran ve her geçen gün şube sayısı artan Tomurcuk Eğitim Kurumları gibi gelecek vaat eden bir kurum ile 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında birlikte çalışma kararını imzalamaktan dolayı çok mutluyum. Atmış olduğumuz imzanın her iki kurum içinde hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 09:46

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11