banner56

Tiyatrocu Erol Koçan, Siyasete İlk Resmi Adımını Atıyor

Tiyatro ve sinema Sanatçısı Erol Koçan, İstanbul -Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvurusunda bulunacak.

 Tiyatrocu Erol Koçan, Siyasete İlk Resmi Adımını Atıyor
Bir süre önce siyasete atılacağı açıklamasında bulunan Tiyatro ve sinema Sanatçısı Erol Koçan, 24 ekim 2013 Perşembe günü saat 16:00'da İstanbul -Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvurusunda bulunacak. AK Parti Bağcılar İlçe binasında İlçe Başkanı İsmet Öztürk'e başvuru dilekçesini sunacak olan Tokatlılar Dernek Başk.yrd. ve Tokgönül Derneği Gn. Sek. Sanatçı Erol Koçan, Tokatlılar Federasyonu, Tokat ilçeleri Dernek başkanları yanı sıra Dizi oyuncusu Süleyman Yağcı ( fısfıs İsmail), Kral Fm program yapımcısı Afrikalı Ali gibi Sanatçı dostlarının da desteğiyle resmi başvurusunu yapacak.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Uzun yıllar tiyatro ve sinema oyunculuğu yapan Sanatçı Erol Koçan, İstanbul'da bulunan hemşehrilerinin sesi olmayı istediğini yineledi. İstanbul-Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığına resmi başvurusunu yapacak olan Erol Koçan, Ülkenin ileri gitmesi yönünde Sanat, Eğitim ve Bilimsel araştırmalar konularında yeni yaklaşımlara ihtiyacı olduğunu vurguladı. Koçan "Sanatçı, bulunduğu topluma yeni bir dünya görüşü getirir. Bir toplumsal düzen kurar ve bunun koşullarını belirler. Bu vesile ile sanatçıların da artık gerek yerel yönetimlerde, gerekse mecliste olmaları gerekmektedir." Dedi. Sanatın mükemmel ve ideal güzelliğin aranması olduğunu savunan Erol Koçan, siyasette de halk yararına mükemmel ve ideal çalışmalara imza atmak istediğinin altını çizdi.

Tiyatro ve sinema Sanatçısı Erol Koçan, 24 ekim 2013 Perşembe günü saat 16:00'da İstanbul -Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı için sanatçı dostlarının desteği ile resmi başvurusunda bulunacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11