banner56

Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir!

A Haber'de Sevilay Yükselir'in programına konuk olan GENAR Müdürü Mustafa Şen, Mustafa Sarıgül'ün 18 Şubat'ta adaylıktan çekilebileceğini söyledi.

Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir!
  A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset programının konukları bu hafta araştırma şirketlerinden Sonar ve Genar'ın Müdürleri Hakan Bayrakçı ve Metin Şen ile Metin Kaya ve Kezban Hatemi'ydi.


Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir

Genar Müdürü Mustafa Şen, programda bomba bir iddiada bulundu. Şen, CHP İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ün 18 Şubat'ta adaylıktan çekilebileceğini söyledi.


Yükselir Şok Oldu

Programın sunucusu Sevilay Yükselir Sarıgül'ün adaylığının 1,5 sene önce perde arkasında bittiğini söyledi. Mustafa Şen ise araya girerek "Mustafa Sarıgül işi bitmedi, bekle ayın 18'ine kadar bekle." diyerek bomba bir iddia bulundu. Yükselir bu iddia karşısında şok oldu.



Bayrakçı'dan Kaset Sorusu

Bu konuşmaların üzerine Sonar'ın sahibi Hakan Bayrakçı, Şen'e, "Kendisi mi adaylıktan çekilebilir yoksa kaset ya da başka bir tezgah mı, komplo mu var ?" sorusunu yöneltti.


Kimsenin Yeri Kesin Değil, Sarıgül Aday Yapılmayabilir

Şen, Bayrakçı'nın sorusuna "Hayır kaset değil. Parti tarafından Sarıgül aday yapılmayabilir. Buna da ben şaşırmam. Ben hayal görmüyorum. Sarıgül ile konuşulurken arkadan başka bir aday hazırlanıyordu. Bu ütopik bir iddia değil. Belirteyim bu kesin değil ama şunu ifade edeyim hiç kimse yerinden emin olmasın." yanıtını verdi.

Kaynak : Haber Tempo

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11