banner56

Şampiyonlara ödül yağdı

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Mücadele Sporları ve Cumhuriyet Kupası Turnuvası sona erdi.

Şampiyonlara ödül yağdı
Esenler Kemer Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvaya, toplam 70 spor kulübü ve 700 sporcu katıldı. İlçede spor yapanların sayısını artırmak ve mücadele sporlarını teşvik etmek amacıyla gerçekleşen turnuvalar, heyecan dolu çekişmelere sahne oldu. Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde olmak üzere Budokai do, Kick Boks, Taekwondo, My Thai, Wushu (Kunfu) ve Bilek Güreşi olmak üzere 6 branşta yarışmalar yapıldı.

11 sporcuya 11 madalya
Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda birbiriyle kıyasıya mücadele eden sporcular, dallarında şampiyon olabilmek için ter döktü. Müsabaka sonucunda, Taekwondo dalında Bağcılar Belediyesi Spor Kulübünün yıldızlar ve minikler kategorisinde sporculardan 11 sporcudan 3’ü birinci, 4’ü ikinci ve diğer 4 sporcu da üçüncülük elde etti.
Şampiyonada önemli başarı elde ettiklerini belirten taekwondo antrenörü Kenan Çil, “Şampiyonaya 11 sporcumuz katıldı. Bütün sporcularımız derece aldı. Çok çalışmanın karşılığını aldık” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, taekwondo’da alınan başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Eğitime ve spora desteğimiz devam edecek. Ben inanıyorum ki, sporcularımız bu çalışmalar sonunda ülkemizde ve yurtdışında önemli başarılar elde edecektir.” diyerek tüm sporcuları tebrik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11