banner56

Sabri Erbakan CHP Bağcılar’dan aday adayı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Bağcılar Belediye Başkan aday adayları arasında merhum Necmettin Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan’ın isminin de olduğu öğrenildi.

Sabri Erbakan CHP Bağcılar’dan aday adayı mı?
CHP’nin Bağcılar’da muhafazakar oyları da alabilecek bir aday çıkarılması konusunda uzun süredir çalışma yürütüldüğü, bunun neticesinde de sağ kanadın tanınmış ismi ve  Sabrı Erbakan’ın CHP Bağcılar Belediye Başkan aday adayı olacağı gelen bilgiler arasında.


Öte yandan Türkiye Değişim Hareketi Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de CHP’ye katılarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması bekleniyor.  Bilindiği gibi  Sarıgül  CHP, Tüzüğünün 38′inci maddesin de gereğinin yapılarak, ihraç edilen insanların ihraç kararı kaldırılmasını istiyor. CHP’den Kemal Kılıçdaroğlu’da “Gelsin başvursun 3 bin değil 10 bin kişiyle gelsin” açıklaması yaparak Sarıgül’e cevap vermişti. 

Öte  yandan Gazete Bağcılar’a bir açıklama yapan Türkiye Değişim Hareketi Bağcılar İlçe Başkanı Adnan Uygur’da “Sarıgül partisiyle toplumda karşılığı olan bir güçtür” açıklaması yaptı.

Kaynak: Gazete Bağcılar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11