banner56

Roberto Carlos’u örnek aldım

Beşiktaş’ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, futbolculuğu döneminde ünlü Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’u örnek aldığını belirterek, “Fenerbahçe ile yaptığımız maçlardan sonra onunla hatıra fotoğrafı çektiriyordum.” dedi.

Roberto Carlos’u örnek aldım
 Söyleşi yaptığı öğrencilere tavsiyelerde bulunan Üzülmez, “Kendinizi geliştirin. Siz tercih etmeyin, başkalarının tercihi olun” diyerek sözlerini tamamladı.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Beşiktaş’ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği, “Spor Söyleşisi”nde ilginç açıklamalarda bulundu. Futbolculuğu döneminde yaşadığı hatıralarını da anlatan Üzülmez, şu an ligde Fenerbahçe’nin bir adım önde olduğunu söyledi. Üzülmez, iyi bir kadrosu olan Galatasaray’ın ve kaliteli takviyeler yapması halinde Beşiktaş’ın da şampiyonluk yarışına ortak olacağını düşündüğünü ifade etti.

Üzülmez, Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi’ndeki söyleşide Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un Türkiye Ziraat Kupası’ndan elendiğini hatırlatarak, “büyük takımlar diğer takımları küçük görmemeli. Çünkü konsantrasyonlarını kaybediyorlar.” dedi.

Aysal İle Terim Arasındaki Sıkıntıyı Hala Anlamış Değilim
Beşiktaş’ın kadro olarak Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gerisinde kaldığını anlatan Üzülmez, ligin başlarında kara-kartalların çok iyi takım oyunu oynadıklarını belirtti. Bursaspor maçında çok başarılı bir oyun sergileyen Beşiktaş’ın, olaylı Galatasaray maçından sonra düşüşe geçtiğini kaydeden Üzülmez, “Galatasaray maçında bariz hatalar yüzünden gol yediler. O maçın ardından Beşiktaş, takım bütünlüğünü yakalayamadı ve istikrarını kaybetti. 4 maç ceza alması da takımı olumsuz etkiledi. “ diye konuştu. Galatasaray’ın başına teknik direktör olarak getirilen Mancini’nin kaliteli bir teknik adam olduğunu ve İngiliz Premier Ligi’nde şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Üzülmez, ancak ünlü teknik adam Fatih Terim’in takımdan ayrılması sürecinin iyi yönetilmediği düşüncesinde olduğunu söyledi. Üzülmez, “Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasındaki sıkıntıları hala anlamış değilim. Fatih Terim’in takımda hakimiyeti vardı. Başta çok iyi sonuçlar alan bir takım şimdi bu hale geldi. Fatih Terim’in ayrılması dönemindeki gelişmeler iyi idare edilebilirdi.“ dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Mancini’yi eleştiren Üzülmez, “Üç öğün defans çalışmamız lazım” dediğini hatırlatarak, şunları söyledi: “Basın önünde bu şekilde konuşmaması lazım. Çünkü, bu sıkıntıyı gidermesi gereken kişi kendisi” dedi.

Kasımpaşa Yarışı Sürdüremez
Üzülmez, şu an ligde iyi sonuçlar alan Kasımpaşaspor’un ligin ilerleyen yıllarında yarışı sürdürübileceğini düşünmediğini de savunarak, “Çünkü alternatif kadro sıkıntısı var. Sezon sonuna kadar zirveyi takip edebileceklerini zannetmiyorum.” diye konuştu. Öğrencilerin hatırlatması üzerine futbolculuk döneminde İbrahim Toraman ile aralarında yaşanan kavgaya da değinen Üzülmez, “Bazen ruhen ve fiziken yorgun olabiliyorsunuz. Sağlıklı düşünemediğiniz anlar olabiliyor. Ancak, şunu söylemeliyim benim için bir sıkıntı yok. Kendisini bir yerde görsem selam veririm” şeklinde konuştu.

Sahaya İnenler Beşiktaşlı Olamaz
Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşananlara da değinen Üzülmez, taraftarın stada inmesinin kara-kartallara zarar verdiğini ve 4 maç ceza aldıklarını söyledi. Üzülmez, bu kişileri Beşiktaşlı olarak görmediğini anlattı. Futbolculuk döneminde ünlü Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos’u örnek aldığını da anlatan Üzülmez, basında çıkan, “Ben ondan iyiyim“ sözlerinin doğru olmadığını kaydetti. Üzülmez, “Roberto Carlos sol bekteki oyuncular arasında birinci sırada geliyor. Türkiye’de Fenerbahçe ilebirlikte oynadığımızda maçtan sonra fotoğraf çektirdiğim oyunculardan birisiydi. Şu an Türkiye liginde sol ayağını en iyi kullanan oyuncu da Fenerbahçeli Caner’dir. Müthiş bir performansı var.” Dedi.

Başkalarının Tercihi Olun

Bir soru üzerine yardımcılığını yaptığı Mustafa Denizli ile Rizespor’u 1’inci lige çıkardıklarını hatırlatan Üzülmez, Azerbaycan’a giden hoca ile İstanbul’da yeniden görüşeceklerini de anlatarak, “İki hafta sonra Azerbaycan’da devre arası olacak. İstanbul’a geldiğinde görüşeceğiz. Gider miyim, bilmiyorum.” diye konuştu. Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Üzülmez, “Kendinizi geliştirin. Siz tercih etmeyin, başkalarının tercihi olun” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11