banner56

Ramazanda Da Engel Tanımadılar

Mübarek Ramazan ayında anlamına uygun etkinliklere ev sahipliği yapan Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen “Engel Tanımayanlar Programı” ilgiyle izlendi. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerlerinin seslendirdiği İlahiler ve Engelliler Semazen Ekibinin sunduğu gösteri yoğun ilgi gördü.

Ramazanda Da Engel Tanımadılar
 Bağcılar Belediyesi, Ramazan Etkinlik Alanı’nda her gün farklı programlarla davetlilere güzel anlar yaşatıyor. Ramazan ayına özel düzenlenen “Engel Tanımayanlar” adlı program içerik ve görsel zenginliğiyle ilgi gördü.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Karadeniz FM’den Adem Metan’ın sunduğu program ilk olarak Lütfi Kerim Mazı’nın Brail (Kabartma) alfabesiyle seslendirdiği Kuran Tilaveti ile başladı. Davetliler Mazı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim’i huşu içerisinde dinlendi. Ardından sahne alan Engelliler Sarayı Engelleri Aşalım İlahi Grubu seslendirdiği İlahilerle programa ayrı bir renk kattı. Zafer Çakmak, Mustafa Gürses ve Ömer Taştan’tan oluşan grubun seslendirdiği “Yemen Ellerinde Veysel Karani” ilahisinin de aralarında bulunduğu eserler davetlileri duygulandırdı.

Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Anadolu Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sibel Sıcakyüz de işaret diliyle sunduğu İlahilerle beğeni topladı. Sıcakyüz, ‘Gülistan’ adlı İlahiyi işaret diliyle sundu. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı Semazen Ekibi’nin sunduğu sema gösterisi de programa ayrı bir anlam kattı. Meydanı dolduran davetliler Engelliler Semazen ekibini ilgiyle izlerken, bazı davetlilerin gözyaşına hakim olamadığı gözlendi. Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk, ilgiyle izlenen gösterilere imza atan engellilerin kurs gördüğü Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nın herkes tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.


Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 11:28

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11